Logo magazínu

Král jeřabin: Muž z Beskyd má největší sbírku odrůd na světě a vyrábí z nich Novičok

13/16
Prohlédnout znovu

Král jeřabin: Muž z Beskyd má největší sbírku odrůd na světě a vyrábí z nich Novičok

Petr Šimeček (71) z horské vesničky Staré Hamry na Frýdecko-Místecku má kolem domu jeřabinové království. | Blesk:Jana Gartnerová
Petr Šimeček (71) z horské vesničky Staré Hamry na Frýdecko-Místecku má kolem domu jeřabinové království. | Blesk:Jana Gartnerová
Petr Šimeček (71) z horské vesničky Staré Hamry na Frýdecko-Místecku má kolem domu jeřabinové království. | Blesk:Jana Gartnerová
Na svůj Novičok z arónie nedá pěstitel dopustit. O recept ho dokonce požádali Rusové. | Blesk:Jana Gartnerová
Na svůj Novičok z arónie nedá pěstitel dopustit. O recept ho dokonce požádali Rusové. | Blesk:Jana Gartnerová
U nás je černý jeřáb stále opomíjený, v Rusku si ho váží a sadí ve velkém, jelikož je napěchovaný vitamíny. | Blesk:Jana Gartnerová
Kdyby si pěstitel se sklizní nepospíšil, postarali by se mu o ni ptáci. Vědí, co je před zimou pro zdraví nejlepší sezobat. | Blesk:Jana Gartnerová
Arónie se hodí na šťávy, sirupy, likéry i k sušení na čaj. | Blesk:Jana Gartnerová
U nás je černý jeřáb stále opomíjený, v Rusku si ho váží a sadí ve velkém, jelikož je napěchovaný vitamíny. | Blesk:Jana Gartnerová
U nás je černý jeřáb stále opomíjený, v Rusku si ho váží a sadí ve velkém, jelikož je napěchovaný vitamíny. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová

Zeman po propuštění z nemocnice pro Blesk: „Konečně jsem ve své posteli!“

Herec Hynek Čermák (52) a přiznání pro Blesk: Manželství mu zničil vrah Roubal!

Pavel na Karlovarsku: Návštěva studentů i Světa záchranářů. Eva Pavlová má novinku v týmu

Svatomartinské víno bez akoholu? Podle šéfa svazu vinařů nehrozí, v letošním je ale alkoholu méně

Tomáš šokoval slovy o studiu v USA: V Česku je větší dřina! Kvůli střelcům nosí průhledný batoh

Přiznání Davida Limberského v pořadu Tániny bomby: Jak to měl s Mesarošovou a Mašlíkovou?