Král jeřabin: Muž z Beskyd má největší sbírku odrůd na světě a vyrábí z nich Novičok
11
/
16
Prohlédnout znovu
Král jeřabin: Muž z Beskyd má největší sbírku odrůd na světě a vyrábí z nich Novičok
Petr Šimeček (71) z horské vesničky Staré Hamry na Frýdecko-Místecku má kolem domu jeřabinové království.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Petr Šimeček (71) z horské vesničky Staré Hamry na Frýdecko-Místecku má kolem domu jeřabinové království.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Petr Šimeček (71) z horské vesničky Staré Hamry na Frýdecko-Místecku má kolem domu jeřabinové království.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Na svůj Novičok z arónie nedá pěstitel dopustit. O recept ho dokonce požádali Rusové.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Na svůj Novičok z arónie nedá pěstitel dopustit. O recept ho dokonce požádali Rusové.
|
Blesk:Jana Gartnerová
U nás je černý jeřáb stále opomíjený, v Rusku si ho váží a sadí ve velkém, jelikož je napěchovaný vitamíny.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Kdyby si pěstitel se sklizní nepospíšil, postarali by se mu o ni ptáci. Vědí, co je před zimou pro zdraví nejlepší sezobat.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Arónie se hodí na šťávy, sirupy, likéry i k sušení na čaj.
|
Blesk:Jana Gartnerová
U nás je černý jeřáb stále opomíjený, v Rusku si ho váží a sadí ve velkém, jelikož je napěchovaný vitamíny.
|
Blesk:Jana Gartnerová
U nás je černý jeřáb stále opomíjený, v Rusku si ho váží a sadí ve velkém, jelikož je napěchovaný vitamíny.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Smutek v ODS. Zemřel významný politik Oldřich Vlasák (†68), truchlí i Fiala a Skopeček
StarDance jedničkou večera! Pomsta kostymérek i slzy za Chlopčíka
Diktátor Kim slavil výročí po boku dcery. Na banket dorazili autem od Putina
Hrůzný nález v Ústí: Kontejner ukrýval tělíčko novorozence
Dramaticky těsný finiš a změna! Velká pardubická má nakonec dva vítěze
Ondřej Ruml po prvním StarDance: Upřímná slova o soupeřích! Co řekl o Vondráčkové či Hesovi?