Logo magazínu

Před zraky lidí pekl pavouky i štíry a přitom se jich bojí: Podle kuchaře Václavíka jsou jídlo budoucnosti

20/24
Prohlédnout znovu

Před zraky lidí pekl pavouky i štíry a přitom se jich bojí: Podle kuchaře Václavíka jsou jídlo budoucnosti

Tarantuli je po vytažení z horké vody nutné opálit let lampou, aby se pavouk zbavil chloupků. | Hynek Zdeněk
Hana Valíčková (44) ochutnala tarantuli a řekla, že je vynikající. | Hynek Zdeněk
Štítům bylo nutné odstranit bodavý hrot, aby neuvízl v žaludku. Tarantulím je ze stejného důvodu potřeba odstranit kusadla. | Hynek Zdeněk
Dalším chodem byli štíři. Ti rovnou putovali do vřelého oleje. | Hynek Zdeněk
Dalším chodem byli štíři. Ti rovnou putovali do vřelého oleje. | Hynek Zdeněk
Milan Václavík (34) začíná svou kulinářskou show. Jako první přijde na řadu tarantule. | Hynek Zdeněk
Tarantuli je po vytažení z horké vody nutné opálit let lampou, aby se pavouk zbavil chloupků. | Hynek Zdeněk
Tarantuli je po vytažení z horké vody nutné opálit let lampou, aby se pavouk zbavil chloupků. | Hynek Zdeněk
Milan Václavík (34) začíná svou kulinářskou show. Jako první přijde na řadu tarantule. | Hynek Zdeněk
Stejně chutnal pavouk i Lence Valíčkové (18, uprostřed). | Hynek Zdeněk
Hana Valíčková (44) ochutnala tarantuli a řekla, že je vynikající. | Hynek Zdeněk
Hana Valíčková (44) ochutnala tarantuli a řekla, že je vynikající. | Hynek Zdeněk
Milan Václavík (34) začíná svou kulinářskou show. Pro návštěvníky připravil tarantule a štíry. | Hynek Zdeněk
Hana Valíčková (44, uprostřed) a její dcera Lenka Valíčková (18) ochutnaly tarantuli a hned přiznaly, že by si klidně daly i další porci. | Hynek Zdeněk
Hana Valíčková (44, vlevo) a její dcera Lenka Valíčková (18) ochutnaly tarantuli a hned přiznaly, že by si klidně daly i další porci. | Hynek Zdeněk
Někteří si museli nejprve trochu dodat odvahy, ale nakonec nikdo nelitoval. | Hynek Zdeněk
Milan Sečkař (76,) ochutnal štíří klepeta a byl jejich chutní nadšen. | Hynek Zdeněk
Milan Sečkař (76, vlevo) ochutnal štíří klepeta a byl jejich chutní nadšen. | Hynek Zdeněk
Milan Václavík (34) připravuje ochutnávku tarantulí a štírů. | Hynek Zdeněk
Milan Václavík (34) připravuje ochutnávku tarantulí a štírů. | Hynek Zdeněk
Tarantuli je po vytažení z horké vody nutné opálit let lampou, aby se pavouk zbavil chloupků. | Hynek Zdeněk
Dalším chodem byli štíři. Ti rovnou putovali do vřelého oleje. | Hynek Zdeněk
Návštěvníci veletrhu Regiontour a GO si zvědavě prohlíželi netradiční "suroviny" k přípravě jídla. | Hynek Zdeněk
Tady jsou tarantule ještě živé. Usmrtí je přibližně sekundový pobyt ve vroucí vodě. | Hynek Zdeněk

Havlíček jako hudební fajnšmekr: Vadí mu Babišovy italské šlágry? A promluvil i o rodině

Bohdalová (94) po pohřbu Duky (†82): Řekla jsem mu svůj názor na víru! Pak jsem se lekla…

Martin Kuba vytáhl psa a nový podcast: Zaútočí na křeslo šéfa ODS? Připravuje si půdu, míní politolog

Ochladí se, na svátek bude i sněžit! Teploty klesnou až k -5°C, sledujte radar Blesku

Onemocněly rakovinou prsu, teď nafotily silné snímky: Nadechni se, zvládla jsi to!

Šeredová: Louis Buffon není protekční synáček. Česko si vybral sám, „ty vole“ už znal