Lucka dělá dezerty ze zbytků: Recept na „Švihlé potěšení“!
2
/
4
Prohlédnout znovu
Lucka dělá dezerty ze zbytků: Recept na „Švihlé potěšení“!
Na vrstvu korpusu, krému a rozvaru uděláme uděláme zdobení zbytkem krému, můžeme použít domácí čokoládu, ovoce, lístek máty či živé květy.
|
Vlaďka Hradská
Lucka Švihovcová ze Slaníku se svým „Švihlým potěšením“ s ostružinovým rozvarem.
|
Vlaďka Hradská
Lucka Švihovcová ze Slaníku se svým „Švihlým potěšením“ s ostružinovým rozvarem.
|
Vlaďka Hradská
Kromě ostružin lze použít i maliny, jahody, borůvky a další druhy ovoce.
|
Vlaďka Hradská
Poslední rozloučení s Josefem Lauferem (†84): Zástup hvězd na utajovaném pohřbu
Dojemný detail na pohřbu Josefa Laufera (†84): „Setkání“ s milovanou Irenou (†83)! O její smrti se nikdy nedozvěděl…
Bezpečnostní výbor o střelci z FF: Netrpěl duševní poruchou! Promluvila máma zavražděné Elišky: Co řekla Rakušanovi?
Prezidentský pár na farmě. Pavel si pohladil krávu, první dámu okouzlila kočka
„Nechovejte se jako tupá kráva,“ Černochová a Konečná se do sebe ostře pustily na sítích
Smrt navigátorky (†41) při rallye: Dojemné rozhodnutí rodiny