Logo magazínu

Lucka dělá dezerty ze zbytků: Recept na „Švihlé potěšení“!

1/4
Prohlédnout znovu

Lucka dělá dezerty ze zbytků: Recept na „Švihlé potěšení“!

Na vrstvu korpusu, krému a rozvaru uděláme uděláme zdobení zbytkem krému, můžeme použít domácí čokoládu, ovoce, lístek máty či živé květy. | Vlaďka Hradská
Lucka Švihovcová ze Slaníku se svým „Švihlým potěšením“ s ostružinovým rozvarem. | Vlaďka Hradská
Lucka Švihovcová ze Slaníku se svým „Švihlým potěšením“ s ostružinovým rozvarem. | Vlaďka Hradská
Kromě ostružin lze použít i maliny, jahody, borůvky a další druhy ovoce. | Vlaďka Hradská

Hejtmanka Vildumetzová „na životní křižovatce“: Konec kvůli krachu manželství?!

Divoká premiéra komedie Milion: Nožka pro Lábuse a vášeň VIP dcery!

Závěry kontroly Hradu z dob Zemana: „Bordel“ v účetnictví i problém u zakázek

Velký čtenářský průzkum: Řekněte nám, co vás baví na Blesku!

„Pach mrtvoly ze sebe nesmyjete celé dny,“ vzpomíná legenda pražské kriminálky, emeritní major Hyhlík

Astroložka o nejmagičtějším úplňku roku: Výstraha pro 4 znamení! A rady, co dnes určitě nedělat…