Lucka dělá dezerty ze zbytků: Recept na „Švihlé potěšení“!
1
/
4
Prohlédnout znovu
Lucka dělá dezerty ze zbytků: Recept na „Švihlé potěšení“!
Na vrstvu korpusu, krému a rozvaru uděláme uděláme zdobení zbytkem krému, můžeme použít domácí čokoládu, ovoce, lístek máty či živé květy.
|
Vlaďka Hradská
Lucka Švihovcová ze Slaníku se svým „Švihlým potěšením“ s ostružinovým rozvarem.
|
Vlaďka Hradská
Lucka Švihovcová ze Slaníku se svým „Švihlým potěšením“ s ostružinovým rozvarem.
|
Vlaďka Hradská
Kromě ostružin lze použít i maliny, jahody, borůvky a další druhy ovoce.
|
Vlaďka Hradská
Rozchod Babišových: Co bude s „rodinným“ holdingem?
Wimbledonská šampionka Vondroušová: Rozvod!
Vězeňský dozorce se vrhnul do Macochy: Před pádem se měl „pro jistotu“ střelit
Dovolená v Alpách skončila tragédií: Zdeněk zemřel po krvácení do mozku! Vdova bojuje s rakovinou
Zásadní zlom u soudu s Cimickým bez Cimického: Promluví poškozené ženy!
Veronika Žilková překvapila: Změnila jsem si jméno!