Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!
1
/
6
Prohlédnout znovu
Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!
Při výběru pečiva dávejte pozor na to, z čeho je vyrobené, ne jakou má barvu.
|
Shutterstock.com
...
|
iStock.com
Celozrnný chleba je plný vlákniny a k snídani tak ideální.
|
Shutterstock.com
Při výběru pečiva dávejte na složení, nikoliv na barvu. Tmavá není zárukou kvality.
|
Shutterstock.com
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu.
|
Shutterstock.com
Slaný rohlík
|
Foto: scom, archiv
Trest za ujetí od nehody: Místopředseda parlamentu přišel o řidičák a zametá ulice
100 truchlících na »propáleném« pohřbu Laufera (†84): Bez hymny a posledního daru
Kalousek se kvůli pomoci po mrazech obul do vlády. Pomrzla mi plantáž ananasů, utahuje si z Výborného
Rodiče z Dolních Orešan bili děti řetězem?! Šokující rozhodnutí soudu
Češi pro letušku Lenku vybrali 5 milionů na léčbu rakoviny: Tragicky přišla o bratra!
Rozvod tenistky Vondroušové: Ozval se manžel Štěpán. Plán B a slova o ráji!