Logo magazínu

Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...

3/4
Prohlédnout znovu

Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...

"Grilované saranče mělo chuť slaninového pudingu," říká redaktor Blesku Adam Jaroš. | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Když je hmyz obalený v nějakém těstíčku, jeho konzumace je výrazně snažší... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Červíky se to v misce jen hemžilo... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Fast foood budoucnosti. Pár kobylek napíchnutých na špejli. Už chybí jen hranolky a nápoj... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová

Detaily úmrtí „atomové baby“ Dany Drábové (†64): Utajená nemoc, odcházení a smrt doma

Potlučený kuchař Jiří Babica (64): Zmlátili ho na derby! Dvakrát...

V Prostějově zemřela oblíbená učitelka: Smrt během výuky!

Filip Turek a jeho luxus: Po incidentu v baru měl oblek a drahé hodinky od krve

Majitel cirkusu v Prostějově spadl z vrcholu šapitó! Mrazivá slova matky

Jaderná influencerka Dana Drábová (†64): Co prozradil poslední tweet?