Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...
3
/
4
Prohlédnout znovu
Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...
"Grilované saranče mělo chuť slaninového pudingu," říká redaktor Blesku Adam Jaroš.
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Když je hmyz obalený v nějakém těstíčku, jeho konzumace je výrazně snažší...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Červíky se to v misce jen hemžilo...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Fast foood budoucnosti. Pár kobylek napíchnutých na špejli. Už chybí jen hranolky a nápoj...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Maláčová spojuje SOCDEM s komunisty: Zrada »přes kopírák« jak za Fierlingera! Varují Paroubek i Šmarda
Dáda, Felix a Felix junior po smrti Aničky (†29): První štěstí zničené rodiny!
Hoch (†13) na Litoměřicku lezl s kamarádem na vagon: Zabil ho elektrický proud
Radka po borelióze skončila upoutaná na lůžko: Bolest ji připravila i o chvíle s dcerou
Svatba miliardáře Jeffa Bezose a bývalé novinářky: První snímky z obřadu!
Spoluzakladatel Telegramu odkázal svým 106 dětem pohádkové jmění: Každé dostane téměř 3,5 miliardy!