Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...
1
/
4
Prohlédnout znovu
Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...
"Grilované saranče mělo chuť slaninového pudingu," říká redaktor Blesku Adam Jaroš.
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Když je hmyz obalený v nějakém těstíčku, jeho konzumace je výrazně snažší...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Červíky se to v misce jen hemžilo...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Fast foood budoucnosti. Pár kobylek napíchnutých na špejli. Už chybí jen hranolky a nápoj...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Otázky a odpovědi o volbě šéfa ČT? Podivná dohoda Fridricha s Chudárkem a... Mrzena zůstává?
Televizní kadeřník Tomáš Arsov: Smrt v salonu!
Šílené video ze železničního přejezdu: Sanitka projela kolem spuštěných závor
Nezletilý mladík se v centru Prahy zřítil z okna: Po pádu z pátého patra bojuje o život v nemocnici
Pohřeb herce Stanislava Šárského (†85): V historickém kočáře objel katedrálu!
Na hotelu v bulharském Primorsku našli mrtvou Češku (†36): Úřady jejího přítele obvinily z vraždy!