Logo magazínu

Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...

1/4
Prohlédnout znovu

Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...

"Grilované saranče mělo chuť slaninového pudingu," říká redaktor Blesku Adam Jaroš. | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Když je hmyz obalený v nějakém těstíčku, jeho konzumace je výrazně snažší... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Červíky se to v misce jen hemžilo... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Fast foood budoucnosti. Pár kobylek napíchnutých na špejli. Už chybí jen hranolky a nápoj... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová

Otázky a odpovědi o volbě šéfa ČT? Podivná dohoda Fridricha s Chudárkem a... Mrzena zůstává?

Televizní kadeřník Tomáš Arsov: Smrt v salonu!

Šílené video ze železničního přejezdu: Sanitka projela kolem spuštěných závor

Nezletilý mladík se v centru Prahy zřítil z okna: Po pádu z pátého patra bojuje o život v nemocnici

Pohřeb herce Stanislava Šárského (†85): V historickém kočáře objel katedrálu!

Na hotelu v bulharském Primorsku našli mrtvou Češku (†36): Úřady jejího přítele obvinily z vraždy!