Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...
1
/
4
Prohlédnout znovu
Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...
"Grilované saranče mělo chuť slaninového pudingu," říká redaktor Blesku Adam Jaroš.
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Když je hmyz obalený v nějakém těstíčku, jeho konzumace je výrazně snažší...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Červíky se to v misce jen hemžilo...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Fast foood budoucnosti. Pár kobylek napíchnutých na špejli. Už chybí jen hranolky a nápoj...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Detaily úmrtí „atomové baby“ Dany Drábové (†64): Utajená nemoc, odcházení a smrt doma
Potlučený kuchař Jiří Babica (64): Zmlátili ho na derby! Dvakrát...
V Prostějově zemřela oblíbená učitelka: Smrt během výuky!
Filip Turek a jeho luxus: Po incidentu v baru měl oblek a drahé hodinky od krve
Majitel cirkusu v Prostějově spadl z vrcholu šapitó! Mrazivá slova matky
Jaderná influencerka Dana Drábová (†64): Co prozradil poslední tweet?