Logo magazínu

Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...

1/4
Prohlédnout znovu

Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...

"Grilované saranče mělo chuť slaninového pudingu," říká redaktor Blesku Adam Jaroš. | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Když je hmyz obalený v nějakém těstíčku, jeho konzumace je výrazně snažší... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Červíky se to v misce jen hemžilo... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Fast foood budoucnosti. Pár kobylek napíchnutých na špejli. Už chybí jen hranolky a nápoj... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová

Detaily úmrtí „atomové baby“ Dany Drábové (†64): Utajená nemoc, odcházení a smrt doma

Soud Míši Noskové s expartnerem kvůli násilí: Odloženo! Zpěvačka se zhroutila

Nově zvolená pirátská poslankyně rezignovala: Zemřel jí manžel, přiznala těžké chvíle

Kardinál Duka (82) v nemocnici: Musel na akutní operaci! Arcibiskupství vyzvalo k modlitbám

Majitel cirkusu v Prostějově spadl z vrcholu šapitó! Mrazivá slova matky

Tragédie v Kolíně: Těžce zraněná žena, mrtvé dítě?!