Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...
1
/
4
Prohlédnout znovu
Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...
"Grilované saranče mělo chuť slaninového pudingu," říká redaktor Blesku Adam Jaroš.
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Když je hmyz obalený v nějakém těstíčku, jeho konzumace je výrazně snažší...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Červíky se to v misce jen hemžilo...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Fast foood budoucnosti. Pár kobylek napíchnutých na špejli. Už chybí jen hranolky a nápoj...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Detaily úmrtí „atomové baby“ Dany Drábové (†64): Utajená nemoc, odcházení a smrt doma
Soud Míši Noskové s expartnerem kvůli násilí: Odloženo! Zpěvačka se zhroutila
Nově zvolená pirátská poslankyně rezignovala: Zemřel jí manžel, přiznala těžké chvíle
Kardinál Duka (82) v nemocnici: Musel na akutní operaci! Arcibiskupství vyzvalo k modlitbám
Majitel cirkusu v Prostějově spadl z vrcholu šapitó! Mrazivá slova matky
Tragédie v Kolíně: Těžce zraněná žena, mrtvé dítě?!