Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...
1
/
4
Prohlédnout znovu
Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...
"Grilované saranče mělo chuť slaninového pudingu," říká redaktor Blesku Adam Jaroš.
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Když je hmyz obalený v nějakém těstíčku, jeho konzumace je výrazně snažší...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Červíky se to v misce jen hemžilo...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Fast foood budoucnosti. Pár kobylek napíchnutých na špejli. Už chybí jen hranolky a nápoj...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Ficova poslankyně Vaľová na ambasádu v Praze? Věštkyně a mocná žena z východu!
Všechny zásadní momenty Slavíků: Nezvěstné sošky i rozchod v přímém přenosu!
Žloutenka nezpomaluje. Pozor na vánoční trhy! varuje hygiena. Je dost vakcín?
Zelenskyj mezi mlýnskými kameny: Co se mu honí v hlavě? Ustoupí tlaku Trumpa?
Psycholožka o lákavosti nahé seznamky Naked Attraction: Pudové randění! Chceme to, ale nemáme to
V Dubaji explodoval granát erotiky Schickovy sestry Kristýny: Sexy rozchod