Logo magazínu

Odbornice na pěstování o okurkách: Hořkou nakládačku nejezte, v láku se ale pachuť ztratí! A návod na nálev

4/4
Prohlédnout znovu

Odbornice na pěstování o okurkách: Hořkou nakládačku nejezte, v láku se ale pachuť ztratí! A návod na nálev

Chystáte se na tradiční letní zavařování nakládaček? Zkoumat, zda jsou chutné, není třeba... | koláž Blesk
Rádi zkoušíte nové nálevy na kyselé okurky? Otestujte recept Ludmily Duškové. Potřebovat budete: 1,5 l vody, 400 ml octa, 20 dkg cukru, 2 lžíce soli, 2 lžíce hořčičného semínka, 5 ks bobkového listu a 6 kuliček nového koření. Vše svaříme a lijeme horké do skleniček naplněných okurkami. | istock.com
Rádi zkoušíte nové nálevy na kyselé okurky? Otestujte recept Ludmily Duškové. Potřebovat budete: 1,5 l vody, 400 ml octa, 20 dkg cukru, 2 lžíce soli, 2 lžíce hořčičného semínka, 5 ks bobkového listu a 6 kuliček nového koření. Vše svaříme a lijeme horké do skleniček naplněných okurkami. | Blesk.cz
Loni se hořkou cuketou, z níž si připravila oběd, otrávila žena (54) ze Zlínska. | istock.com

Sněmovna ONLINE: „Prachy, moc a koryta,“ bouřil Babiš. STAN vládu nepotopí, ujistil Rakušan

Hvězda Ulice Rudolf Hrušínský (78): Návrat vážného onemocnění!

Expert o volbě ředitele ČT: Televize potřebuje závan zvenčí. Kdo je žhavým kandidátem?

Hocha (†11) ze Záhoří po koupačce zabil »mozkožrout«: Na vině je koupaliště?!

Primář popsal, jak zavraždil lékařku (†28): Provalila nevěru, dostala sekerou do hlavy!

Fotka z nástupu nebo odchodu do důchodu? Pardubická záchranářka (65) zmátla internet svým vzhledem