Logo magazínu

Odbornice na pěstování o okurkách: Hořkou nakládačku nejezte, v láku se ale pachuť ztratí! A návod na nálev

4/4
Prohlédnout znovu

Odbornice na pěstování o okurkách: Hořkou nakládačku nejezte, v láku se ale pachuť ztratí! A návod na nálev

Chystáte se na tradiční letní zavařování nakládaček? Zkoumat, zda jsou chutné, není třeba... | koláž Blesk
Rádi zkoušíte nové nálevy na kyselé okurky? Otestujte recept Ludmily Duškové. Potřebovat budete: 1,5 l vody, 400 ml octa, 20 dkg cukru, 2 lžíce soli, 2 lžíce hořčičného semínka, 5 ks bobkového listu a 6 kuliček nového koření. Vše svaříme a lijeme horké do skleniček naplněných okurkami. | istock.com
Rádi zkoušíte nové nálevy na kyselé okurky? Otestujte recept Ludmily Duškové. Potřebovat budete: 1,5 l vody, 400 ml octa, 20 dkg cukru, 2 lžíce soli, 2 lžíce hořčičného semínka, 5 ks bobkového listu a 6 kuliček nového koření. Vše svaříme a lijeme horké do skleniček naplněných okurkami. | Blesk.cz
Loni se hořkou cuketou, z níž si připravila oběd, otrávila žena (54) ze Zlínska. | istock.com

Okolí Orlické přehrady vyděsilo dvojí zemětřesení. „Barák se třásl,“ popsali svědci

Fiasko na závěr! Kvitová se na US Open rozloučila s kariérou: Ubrečené sbohem!

Tragický konec dovolené u hranic: Čech (†47) se zřítil z hory

Smrt hvězdy Varů Františka Klišíka (†62): Policie už zná výsledky pitvy

Policie pátrala po Sofii (11) z Boleslavi: Sama se vrátila domů

Vila legendárního herce a skladatele je na prodej: Kus historie pořídíte „za hubičku“!