Logo magazínu

Odbornice na pěstování o okurkách: Hořkou nakládačku nejezte, v láku se ale pachuť ztratí! A návod na nálev

2/4
Prohlédnout znovu

Odbornice na pěstování o okurkách: Hořkou nakládačku nejezte, v láku se ale pachuť ztratí! A návod na nálev

Chystáte se na tradiční letní zavařování nakládaček? Zkoumat, zda jsou chutné, není třeba... | koláž Blesk
Rádi zkoušíte nové nálevy na kyselé okurky? Otestujte recept Ludmily Duškové. Potřebovat budete: 1,5 l vody, 400 ml octa, 20 dkg cukru, 2 lžíce soli, 2 lžíce hořčičného semínka, 5 ks bobkového listu a 6 kuliček nového koření. Vše svaříme a lijeme horké do skleniček naplněných okurkami. | istock.com
Rádi zkoušíte nové nálevy na kyselé okurky? Otestujte recept Ludmily Duškové. Potřebovat budete: 1,5 l vody, 400 ml octa, 20 dkg cukru, 2 lžíce soli, 2 lžíce hořčičného semínka, 5 ks bobkového listu a 6 kuliček nového koření. Vše svaříme a lijeme horké do skleniček naplněných okurkami. | Blesk.cz
Loni se hořkou cuketou, z níž si připravila oběd, otrávila žena (54) ze Zlínska. | istock.com

„Fiala se zapotí.“ Experti před jednáním o nedůvěře vládě: Velká gesta i show! Opustí STAN sál?

9 měsíců po sebevraždě Karla Heřmánka (†76): Před smrtí hledal pomoc, říká kamarád

Ministr Lukáš Vlček pro Blesk: Dukovany měli podepsat třeba na chodbě soudu!

Zarmoucený princ William přišel o blízkého přítele: Miliardář zemřel kvůli spolknuté včele!

Primář popsal, jak zavraždil lékařku (†28): Provalila nevěru, dostala sekerou do hlavy!

Slavia odjela na soustředění bez pohřešovaného Milana Českého: Kustoda hledají marně