Logo magazínu

Dá se kvalita masa v dnešní době opravdu poznat očima? Řezník radí, jak se nespálit při výběru na Vánoce

2/4
Prohlédnout znovu

Dá se kvalita masa v dnešní době opravdu poznat očima? Řezník radí, jak se nespálit při výběru na Vánoce

Vánoce jsou každý rok akcí, která by měla klapnout na jedničku, alespoň si to úpěnlivě přejeme. A jídlo v oslavách hraje důležitou roli. Jak se vyznat v mase a uzeninách proč zvážit raději nákup u řezníka s dobrou pověstí? | istock.com
Řezník Martin Čejka | archiv Blesku
Vinná klobása by měla obsahovat hlavně vepřové a hovězí maso, víno, koření, přírodní skopové střívko a kousek toho pečiva/strouhanky. | Blesk.cz
U šunky je důležité podívat se na řez. Pokud vidíte kousky svaloviny, tak je šunka kvalitní. | iStock.com

Brodského (†81) syn Marek: Tátovu chalupu prodává z donucení!

Dojatá Čaputová na promoci starší dcery. Proč chyběl partner Rizman?

Exministr Kavan do toho znovu praštil: Tají, koho si vzal. „Jsem jen obyčejný důchodce“

Chorvati mají turistů plné zuby: Čůrání na památky i držgrešle! Jak si Češi vedou?

Dcera Mileny Dvorské (†71) Lucie vede sektu místo Parsifala: Manželství zkrachovalo!

Letní prázdniny: Mají školáci úplně vypnout, nebo se trochu učit? Odborníci se shodují