Logo magazínu

Dá se kvalita masa v dnešní době opravdu poznat očima? Řezník radí, jak se nespálit při výběru na Vánoce

1/4
Prohlédnout znovu

Dá se kvalita masa v dnešní době opravdu poznat očima? Řezník radí, jak se nespálit při výběru na Vánoce

Vánoce jsou každý rok akcí, která by měla klapnout na jedničku, alespoň si to úpěnlivě přejeme. A jídlo v oslavách hraje důležitou roli. Jak se vyznat v mase a uzeninách proč zvážit raději nákup u řezníka s dobrou pověstí? | istock.com
Řezník Martin Čejka | archiv Blesku
Vinná klobása by měla obsahovat hlavně vepřové a hovězí maso, víno, koření, přírodní skopové střívko a kousek toho pečiva/strouhanky. | Blesk.cz
U šunky je důležité podívat se na řez. Pokud vidíte kousky svaloviny, tak je šunka kvalitní. | iStock.com

Pavel Novotný nastoupil do vězení! Exstarosta Řeporyjí si odpyká tříměsíční trest

Dáda Patrasová poprvé zvládla mluvit o smrti Aničky (†29): Jen šest slov neskutečné bolesti

Evropu spaluje šílené horko: Rozsáhlý blackout v Itálii a první oběti veder!

Dramatické chvíle v Pardubicích: Maminka s malým dítětem uvízla v přehřátém výtahu

Šok na palubě českého letu do dovolenkového ráje! Záchranáři bojovali o život cestujícího (38)

Eva (36) se probudila s vyrážkou, nohy jí zčernaly: Kóma a amputace!