Logo magazínu

Barevný čas jeřabin a bezinek: Jak je nejlépe využít v kuchyni i lékárničce?

9/9
Prohlédnout znovu

Barevný čas jeřabin a bezinek: Jak je nejlépe využít v kuchyni i lékárničce?

Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Likér z bezinek | iStock.com
Jana Riebe sbírá léčivé bezinky. | Jana Riebe
Jana Riebe sbírá léčivé bezinky. | Jana Riebe
jeřabiny | istock.cz
Jeřabinové víno | Shutterstock.com

Nicolase (6) ze Zázraku Blesku rakovina připravila o zrak: Nádor zase roste! A pohlazení pro Pártlovou

Kritický stav Patrika Hezuckého (55): První slova jeho ženy!

Boj o Turka po skandálech: Pavel neustoupí, není připraven ho jmenovat, míní politolog

Topolánek o boji s rakovinou slinivky: Složitá operace a šance žít přes 5 let!

Babiš se vzdává Agrofertu: Nejlepší premiér, nebo lhář? Parťáci ho chválí, koalice kritizuje

Nosková u soudu s expartnerem líčila násilí: Neurol, víno a mačety! Praštil se mnou o stůl a…