Logo magazínu

Barevný čas jeřabin a bezinek: Jak je nejlépe využít v kuchyni i lékárničce?

9/9
Prohlédnout znovu

Barevný čas jeřabin a bezinek: Jak je nejlépe využít v kuchyni i lékárničce?

Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Likér z bezinek | iStock.com
Jana Riebe sbírá léčivé bezinky. | Jana Riebe
Jana Riebe sbírá léčivé bezinky. | Jana Riebe
jeřabiny | istock.cz
Jeřabinové víno | Shutterstock.com

Václav Moravec exkluzivně v Hráčích: Poprvé prozradil, kolik bere!

USA proti Íránu poprvé použili strašlivou bombu: Satelitní snímky ukázaly, kde se zavrtal »louskáček bunkrů!«

Česko čekají úmorná vedra, silné bouřky a kroupy. Teploty až 35 °C na jihu Moravy! Sledujte radar Blesku

Pokuty a zákazy přehledně: Co všechno se v oblíbené zemi Čechů nesmí?

Profesor neužil o Jiřině Bohdalové (94): Selhávalo jí srdce! Po hodině a půl ožilo…

Vesničko má středisková slaví 40 let: Představitel Otíka žije v ústraní u Balatonu a pálí kořalku