Logo magazínu

Barevný čas jeřabin a bezinek: Jak je nejlépe využít v kuchyni i lékárničce?

8/9
Prohlédnout znovu

Barevný čas jeřabin a bezinek: Jak je nejlépe využít v kuchyni i lékárničce?

Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Likér z bezinek | iStock.com
Jana Riebe sbírá léčivé bezinky. | Jana Riebe
Jana Riebe sbírá léčivé bezinky. | Jana Riebe
jeřabiny | istock.cz
Jeřabinové víno | Shutterstock.com

Co zdražilo v Chorvatsku? Turistická sezona začíná, co čeká Čechy u Jadranu

Kavčí hory stále nemají šéfa, ale proběhl: Zbytečný mejdan pro ředitele ČT! Plno slavných hostů

Obrovský risk sanitky v Kolíně: Řidič na kolejích kličkoval mezi padajícími závorami!

Babiš se hádal se Stanjurou i mimo kamery: „Děláte z nás blbce!“ Sám stojí před soudem, kontruje Fiala

Améba zabila chlapce (†11) na Slovensku: Je mozkožrout i v Česku? Odborník popsal rizika

Kvarteto exsparťanů z nároďáku vyrazilo s láskami na dovolenou: Děti ráje!