Logo magazínu

Barevný čas jeřabin a bezinek: Jak je nejlépe využít v kuchyni i lékárničce?

5/9
Prohlédnout znovu

Barevný čas jeřabin a bezinek: Jak je nejlépe využít v kuchyni i lékárničce?

Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Likér z bezinek | iStock.com
Jana Riebe sbírá léčivé bezinky. | Jana Riebe
Jana Riebe sbírá léčivé bezinky. | Jana Riebe
jeřabiny | istock.cz
Jeřabinové víno | Shutterstock.com

VIDEO: Obří požár v Chorvatsku! Evakuováni byli i Češi, do bojů s plameny byla nasazena letadla!

Jiřina Bohdalová (94): Akutní operace srdce!

Pacientka o falešném zubaři z Havlíčkova Brodu: Má zlaté ruce, je ho škoda!

Smrtící frajeřina na poli: Mladík (†18) a dítě (†8) zemřeli při driftování v BMW

U Sicílie se potopila „nepotopitelná“ superjachta: Utopili se vlivní podnikatelé

Legendární tenistka Navrátilová v obavách: Bude muset utéct z USA?