Logo magazínu

Barevný čas jeřabin a bezinek: Jak je nejlépe využít v kuchyni i lékárničce?

1/9
Prohlédnout znovu

Barevný čas jeřabin a bezinek: Jak je nejlépe využít v kuchyni i lékárničce?

Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Likér z bezinek | iStock.com
Jana Riebe sbírá léčivé bezinky. | Jana Riebe
Jana Riebe sbírá léčivé bezinky. | Jana Riebe
jeřabiny | istock.cz
Jeřabinové víno | Shutterstock.com

„Je to reputačně mrzuté.“ Eva Decroix používala neoprávněně titul Mgr., maže jej z dokumentů

Nedávné napětí mezi Haberou a Peštovou? Zpěvák promluvil o nedorozumění a krizi!

Český konzul v Chorvatsku: Pátrali po ztracené české turistce! Na co si dát pozor?

Letadlo Smartwings muselo nouzově přistát v Bratislavě: Otřesná komunikace a lži, zuří Češi

Mynářovi opět na dovolené: Alex, palmy, bazény i vzkaz! „Spolu už 12 let všemu zlému navzdory“

Majitelka cestovní agentury o sexuální turistice v Egyptě: Zajíčci s českými seniorkami za důchod!