Logo magazínu

Nejlepší recept na pečenou husu: Menu na Boží hod podle kuchaře z michelinských restaurací

4/4
Prohlédnout znovu

Nejlepší recept na pečenou husu: Menu na Boží hod podle kuchaře z michelinských restaurací

Husa podle Thomase Venela. | Vlaďka Hradská
Na závěr poleje francouzský kuchař křupavou husu výpekem. | Vlaďka Hradská
Červené a bílé zelí servíruje na zvláštní talíř. | Vlaďka Hradská
Pečenou husu servíruje Thomas Venel s bramborovým a karlovarským knedlíkem a s lokšemi. Červené a bílé zelí podává na samostatném talíři. | Vlaďka Hradská

Otevřeli obálku s tajným vzkazem Masaryka: Mrazivá slova o smrti a pohřbu! A naštvaní Slováci

Podivná slova Břešťáka: Sbohem, lásko! Jen rok po svatbě a půl roku po smrti dcery

Rodina v bytě s desítkami potkanů týrala psa: Venku nebyl od března, dostával plenu

Vařili z prošlého masa? KFC v Česku řeší obří průšvih

Senior se oběsil přímo na náměstí: Škrticímu se nešťastníkovi kolemjdoucí nepomohli!

Slováček jel z nemocnice za Gelemovou: Rázná reakce Dády!