Logo magazínu

Nejlepší recept na pečenou husu: Menu na Boží hod podle kuchaře z michelinských restaurací

4/4
Prohlédnout znovu

Nejlepší recept na pečenou husu: Menu na Boží hod podle kuchaře z michelinských restaurací

Husa podle Thomase Venela. | Vlaďka Hradská
Na závěr poleje francouzský kuchař křupavou husu výpekem. | Vlaďka Hradská
Červené a bílé zelí servíruje na zvláštní talíř. | Vlaďka Hradská
Pečenou husu servíruje Thomas Venel s bramborovým a karlovarským knedlíkem a s lokšemi. Červené a bílé zelí podává na samostatném talíři. | Vlaďka Hradská

Miloš Zeman je po další operaci: Exprezident na JIPce a hrozba embolie

Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

Sliby, chyby! „Žvanírna“ je zpět, poslanci znovu zabředli do řečnění a hádek nejen o Okamuru

Máma šesti dětí Markéta (40) bojuje o život: Dvojčátka přišla nečekaně!

Zákulisí galavečera v Obecním domě: Babiš se objímal s Pellegrinim. A přípitek i s Turkem

Nečasova »realiťačka« po podpisu smlouvy za 2 miliardy kaček: Lásko, kupujeme sen... I pro děti!