Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
8
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
Zloději vykradli Louvre! Vzali Napoleonovy šperky, muzeum je zavřené
Zuzana Belohorcová na skok v Praze: Nejdřív svatební veletrh, a pak… Útěk s dětmi do Miami
Hádky o rozpočet: „Komedie a trapné cvičení!“ Havlíček připomněl Decroix, za co jsou placeni
Umírající Linda přišla po autonehodě o miminko: Dojemné chvilky u moře
Top momenty oslavy Turkovy čtyřicítky: Ve Varech s blondýnou, synem boháče i přípitek v grandhotelu!
Skromný pohřeb Drábové (†64): Obřad pro nejbližší i Matásek, Szántó a sjezd motorkářů