Logo magazínu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

8/12
Prohlédnout znovu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven. | Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě. | archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky | Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu. | Jana Riebe
Nakrouhané zelí | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím | Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou. | Jana Riebe

„Nevratně se vzdávám firmy Agrofert!“ oznámil emotivně Babiš. Pavel řekl, kdy ho jmenuje premiérem

Jiřina Bohdalová (94) se stala prababičkou: Vnuk Vojta se pochlubil Toníčkem

Expolicista obviněný z účasti na sebevraždě Eliščiny matky: Šokující detaily ze spisu!

Reakce politiků na Babišův krok s Agrofertem: Nejlepší premiér, nebo lhář?

Vondráčková po rozchodu s bijcem Polívkou: Nabídka k sňatku!

Překvapení pro Dominika (10) ze Zázraku Blesku: Fotbálek s Michalem Davidem, s Boučkem ve studiu!