Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
7
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
Nečekaná změna u Pavla. Šéf Správy Pražského hradu po roce končí. Kdo ho nahradí?
Natáčení pokračování Teorie tygra odloženo: Strach o Bartošku!
Smutná zpráva z Příbora: Postřelený Příborníček uhynul!
Zeman poprvé otevřeně o naslouchátku: Hodně mi pomáhá, někdy ale selže
Pražský týden módy: Podlepená Vignerová, zadečky ven a podržtaška Majk Spirit!
Obézního pacienta z bytu vyndávali oknem: 336 kg vážícího muže stěhoval jeřáb