Logo magazínu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

7/12
Prohlédnout znovu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven. | Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě. | archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky | Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu. | Jana Riebe
Nakrouhané zelí | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím | Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou. | Jana Riebe

Zloději vykradli Louvre! Vzali Napoleonovy šperky, muzeum je zavřené

Zuzana Belohorcová na skok v Praze: Nejdřív svatební veletrh, a pak… Útěk s dětmi do Miami

Hádky o rozpočet: „Komedie a trapné cvičení!“ Havlíček připomněl Decroix, za co jsou placeni

Umírající Linda přišla po autonehodě o miminko: Dojemné chvilky u moře

Top momenty oslavy Turkovy čtyřicítky: Ve Varech s blondýnou, synem boháče i přípitek v grandhotelu!

Skromný pohřeb Drábové (†64): Obřad pro nejbližší i Matásek, Szántó a sjezd motorkářů