Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
4
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
„Nevratně se vzdávám firmy Agrofert!“ oznámil emotivně Babiš. Pavel řekl, kdy ho jmenuje premiérem
Jiřina Bohdalová (94) se stala prababičkou: Vnuk Vojta se pochlubil Toníčkem
Expolicista obviněný z účasti na sebevraždě Eliščiny matky: Šokující detaily ze spisu!
Reakce politiků na Babišův krok s Agrofertem: Nejlepší premiér, nebo lhář?
Vondráčková po rozchodu s bijcem Polívkou: Nabídka k sňatku!
Překvapení pro Dominika (10) ze Zázraku Blesku: Fotbálek s Michalem Davidem, s Boučkem ve studiu!