Logo magazínu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

4/12
Prohlédnout znovu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven. | Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě. | archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky | Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu. | Jana Riebe
Nakrouhané zelí | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím | Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou. | Jana Riebe

Zákulisí svatby Klausovy vnučky: Dojatý otec, vášeň i raut. Líbánky? Azory!

Herečka Alena Mihulová (60): Strašidelné dědictví! Žije v márnici

Neštěstí v Českém ráji: V autokempu Sedmihorky utonulo dítě!

Národní park České Švýcarsko opět v plamenech: Vrtulník shazoval opakovaně vodu, hasiči požár zlikvidovali

Turistické peklo v Tatrách: Na ikonickou horu se zase stojí fronty

Zemřel kuchař hvězd (†50)! Vařil pro Schwarzeneggera, pláče i Borhyová