Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
4
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
Hrad zveřejnil zápis ze schůzky o důchodech. Babiš: Nepravdivé! Jurečkovi vadí lži ANO
Paroubková 7 let od rozchodu s Jiřím: Přiznala lásku z Řecka! Promluvila i o nové ženě exmanžela
Hlavní hygienička Svrčinová končí, vláda ji odvolala na její žádost! Řešila covid i černý kašel
Čech Jan (33) umírající na ALS bude otcem: Zrušil plánovanou eutanazii
Máma z Hluboké, které odebrali děti: Budu o ně bojovat, azyláky měly plno
Panika v centru Londýna: Koně na útěku! Splašili se kavalerii, nabourali do aut a utekli na dálnici