Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
4
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
Zákulisí svatby Klausovy vnučky: Dojatý otec, vášeň i raut. Líbánky? Azory!
Herečka Alena Mihulová (60): Strašidelné dědictví! Žije v márnici
Neštěstí v Českém ráji: V autokempu Sedmihorky utonulo dítě!
Národní park České Švýcarsko opět v plamenech: Vrtulník shazoval opakovaně vodu, hasiči požár zlikvidovali
Turistické peklo v Tatrách: Na ikonickou horu se zase stojí fronty
Zemřel kuchař hvězd (†50)! Vařil pro Schwarzeneggera, pláče i Borhyová