Logo magazínu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

3/12
Prohlédnout znovu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven. | Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě. | archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky | Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu. | Jana Riebe
Nakrouhané zelí | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím | Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou. | Jana Riebe

Blackout v Česku: Co se stalo a proč? 7 otázek a odpovědí

Začal filmový festival v Karlových Varech: 10 překvapení z červeného koberce!

Česko bez proudu, ale s humorem: Vtipy o blackoutu baví internet

Arachnolog pro Blesk: Na Moravě se šíří „česká tarantule“! Útočí skokem, ale...?

Bleskové povodně v Texasu smetly i dětský tábor: 24 mrtvých, přes 20 holčiček hledají

Horolezkyně Klára Kolouchová (†46) zemřela na Nanga Parbat: Mrazivá slova o prokleté hoře