Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
3
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
Miloš Zeman z nemocnice pro Blesk: Byla to složitá operace!… i tak chce Dukovi na pohřeb
Další kolo soudu Noskové (42) s expartnerem: Obžaloba prozradila vydírání a domácí násilí!
Politolog o napětí mezi Babišem a Pavlem: Kdo z nich hraje o čas?
Okamura sundal ze Sněmovny prapor Ukrajiny: „Ostudné!“ zuří poslanci a vyvěsili vlajky z oken
Patrik Hezucký (55): Skončil na vozíčku!
Válka bratrů Okamurových obnažila obří spory v rodině! Hayato zmínil i svatbu Tomiova syna