Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
3
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
Zdražování potravin na obzoru, varují ekonomové. Připlatíme si za vejce, mléko i čokoládu
Dcera Mileny Dvorské (†71) jako nový mesiáš? Svědectví o životě v sektě
Expertka o »epidemii« týraných a zneužívaných: Ohrožené děti nejsou prioritou politiků
Potvrzeno: Blesk tlapky odhalily množírnu! Zvířata živořila ve tmě a bez vody. Co podniknou úřady?
Čeští a slovenští penzisté se stěhují do Egypta: Nejlepší rozhodnutí v životě, říkají manželé Miloš a Saša
Slavný dobrodruh Jaroš kritizuje Kolouchovou (†46) a spol.: Jste jen falešní hrdinové