Logo magazínu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

3/12
Prohlédnout znovu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven. | Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě. | archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky | Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu. | Jana Riebe
Nakrouhané zelí | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím | Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou. | Jana Riebe

Miloš Zeman z nemocnice pro Blesk: Byla to složitá operace!… i tak chce Dukovi na pohřeb

Další kolo soudu Noskové (42) s expartnerem: Obžaloba prozradila vydírání a domácí násilí!

Politolog o napětí mezi Babišem a Pavlem: Kdo z nich hraje o čas?

Okamura sundal ze Sněmovny prapor Ukrajiny: „Ostudné!“ zuří poslanci a vyvěsili vlajky z oken

Patrik Hezucký (55): Skončil na vozíčku!

Válka bratrů Okamurových obnažila obří spory v rodině! Hayato zmínil i svatbu Tomiova syna