Logo magazínu

Obyčejná kuchyňská, nebo drahá „zdravější“ sůl? Expertka vysvětlila, v čem se mýlíme!

8/8
Prohlédnout znovu

Obyčejná kuchyňská, nebo drahá „zdravější“ sůl? Expertka vysvětlila, v čem se mýlíme!

| istock.com
Ing. Michaela Smolková z blogu Umíme jíst. | Umimejist.cz
Platí, že příjem soli bychom měli udržovat v rozumných mezích – bez ohledu na to, jaký druh soli si zvolíme. | Shutterstock.com
| Shutterstock.com
Himalájská sůl obsahuje oxidy železa, které jí dodávají charakteristickou růžovou barvu. | istock.com
| iStock
Češi solí až třikrát více, než by měli. | Shutterstock.com
Mořská sůl obsahuje stopová množství fosforu, draslíku, zinku a dalších minerálů. | Shutterstock.com

Expremiér Nečas se rozvádí: Je v tom jiná žena z ODS?

Syn Krause Adam u soudu za údajné znásilnění: Mluvil jako Feri, říká advokátka!

Fiala hájil roli Stanjury. „Tomu nelze věřit ani vteřinu,“ odmítá Kalousek a mluví o daru

Silné bouřky v Česku: Rozšířili výstrahu! Ohrozí i Rock for People, sledujte radar Blesku

Našli v Albrechticích ostatky pohřešované Ivany? Přiznání k vraždě na smrtelné posteli!

Monika Babišová slavila 51. narozeniny: Řecká oslava ve stylu Mamma Mia!