Logo magazínu

Obyčejná kuchyňská, nebo drahá „zdravější“ sůl? Expertka vysvětlila, v čem se mýlíme!

7/8
Prohlédnout znovu

Obyčejná kuchyňská, nebo drahá „zdravější“ sůl? Expertka vysvětlila, v čem se mýlíme!

| istock.com
Ing. Michaela Smolková z blogu Umíme jíst. | Umimejist.cz
Platí, že příjem soli bychom měli udržovat v rozumných mezích – bez ohledu na to, jaký druh soli si zvolíme. | Shutterstock.com
| Shutterstock.com
Himalájská sůl obsahuje oxidy železa, které jí dodávají charakteristickou růžovou barvu. | istock.com
| iStock
Češi solí až třikrát více, než by měli. | Shutterstock.com
Mořská sůl obsahuje stopová množství fosforu, draslíku, zinku a dalších minerálů. | Shutterstock.com

Něrgešová bojující s rakovinou: Pravda o její smůle na chlapy!

Myši i kravská hlava: Kontroloři SZIP už zavřeli tolik podniků jako za celý loňský rok. Tenhle hnus restaurace skrývaly před strávníky!

Dojatý šéf Motoristů Macinka: Narodilo se mu druhé dítě!

Let do Amsterdamu zasáhly silné turbulence: 25 lidí je zraněných, skončili v nemocnici

Školačka (12) porodila v karlovarské nemocnici: Otcem dítěte je bratr?!

Sebíka (2,5) rodiče opustili kvůli nemoci hned po narození: Teď má dvě mámy!