Obyčejná kuchyňská, nebo drahá „zdravější“ sůl? Expertka vysvětlila, v čem se mýlíme!
6
/
8
Prohlédnout znovu
Obyčejná kuchyňská, nebo drahá „zdravější“ sůl? Expertka vysvětlila, v čem se mýlíme!
|
istock.com
Ing. Michaela Smolková z blogu Umíme jíst.
|
Umimejist.cz
Platí, že příjem soli bychom měli udržovat v rozumných mezích – bez ohledu na to, jaký druh soli si zvolíme.
|
Shutterstock.com
|
Shutterstock.com
Himalájská sůl obsahuje oxidy železa, které jí dodávají charakteristickou růžovou barvu.
|
istock.com
|
iStock
Češi solí až třikrát více, než by měli.
|
Shutterstock.com
Mořská sůl obsahuje stopová množství fosforu, draslíku, zinku a dalších minerálů.
|
Shutterstock.com
Fiala s Babišem v Blesku o manželkách: Co prozradil premiér na Janu a jak to má lídr ANO s Monikou?
Hvězda Ulice, Ordinace i Pomády Badinková: S partnerem už nejdeme spolu…
V obci Kamenný Most spadlo letadlo: Zemřel voják a jeho příbuzný
Den před odjezdem na dovolenou Renatě zemřel táta: Tisíce za zrušený zájezd nedostane!
Děs u Hodonína: Po čtyřech letech se u něj opět objevilo tornádo
Smutný pohled na vilu z Love Islandu: Bývalí soutěžící v slzách, z romantického místa jsou ruiny!