Obyčejná kuchyňská, nebo drahá „zdravější“ sůl? Expertka vysvětlila, v čem se mýlíme!
5
/
8
Prohlédnout znovu
Obyčejná kuchyňská, nebo drahá „zdravější“ sůl? Expertka vysvětlila, v čem se mýlíme!
|
istock.com
Ing. Michaela Smolková z blogu Umíme jíst.
|
Umimejist.cz
Platí, že příjem soli bychom měli udržovat v rozumných mezích – bez ohledu na to, jaký druh soli si zvolíme.
|
Shutterstock.com
|
Shutterstock.com
Himalájská sůl obsahuje oxidy železa, které jí dodávají charakteristickou růžovou barvu.
|
istock.com
|
iStock
Češi solí až třikrát více, než by měli.
|
Shutterstock.com
Mořská sůl obsahuje stopová množství fosforu, draslíku, zinku a dalších minerálů.
|
Shutterstock.com
Co slibuje Babišova vláda? Uniklo programové prohlášení! Obsahuje nezvyšování daní i ne euru
Zpěvačka Lenka Filipová (71): Vážné zranění hlavy! Po děsivém pádu ze schodů
Češi mají nejdražší elektřinu, uvedli evropští statistici. Proč platíme jak mourovatí?!
Nová finta kyberšmejdů: Používají jména policistů a bankéřů, kteří existují!
Životní partnerka Dany Drábové: Překvapení u Pavla, nečekané přiznání a dojemný vzkaz
Turek čelí podezření: Nezdaněné miliony z prodeje veteránu? „Idiotiny,“ čílil se