Obyčejná kuchyňská, nebo drahá „zdravější“ sůl? Expertka vysvětlila, v čem se mýlíme!
3
/
8
Prohlédnout znovu
Obyčejná kuchyňská, nebo drahá „zdravější“ sůl? Expertka vysvětlila, v čem se mýlíme!
|
istock.com
Ing. Michaela Smolková z blogu Umíme jíst.
|
Umimejist.cz
Platí, že příjem soli bychom měli udržovat v rozumných mezích – bez ohledu na to, jaký druh soli si zvolíme.
|
Shutterstock.com
|
Shutterstock.com
Himalájská sůl obsahuje oxidy železa, které jí dodávají charakteristickou růžovou barvu.
|
istock.com
|
iStock
Češi solí až třikrát více, než by měli.
|
Shutterstock.com
Mořská sůl obsahuje stopová množství fosforu, draslíku, zinku a dalších minerálů.
|
Shutterstock.com
Něrgešová bojující s rakovinou: Pravda o její smůle na chlapy!
Myši i kravská hlava: Kontroloři SZIP už zavřeli tolik podniků jako za celý loňský rok. Tenhle hnus restaurace skrývaly před strávníky!
Dojatý šéf Motoristů Macinka: Narodilo se mu druhé dítě!
Let do Amsterdamu zasáhly silné turbulence: 25 lidí je zraněných, skončili v nemocnici
Školačka (12) porodila v karlovarské nemocnici: Otcem dítěte je bratr?!
Sebíka (2,5) rodiče opustili kvůli nemoci hned po narození: Teď má dvě mámy!