Logo magazínu

Obyčejná kuchyňská, nebo drahá „zdravější“ sůl? Expertka vysvětlila, v čem se mýlíme!

2/8
Prohlédnout znovu

Obyčejná kuchyňská, nebo drahá „zdravější“ sůl? Expertka vysvětlila, v čem se mýlíme!

| istock.com
Ing. Michaela Smolková z blogu Umíme jíst. | Umimejist.cz
Platí, že příjem soli bychom měli udržovat v rozumných mezích – bez ohledu na to, jaký druh soli si zvolíme. | Shutterstock.com
| Shutterstock.com
Himalájská sůl obsahuje oxidy železa, které jí dodávají charakteristickou růžovou barvu. | istock.com
| iStock
Češi solí až třikrát více, než by měli. | Shutterstock.com
Mořská sůl obsahuje stopová množství fosforu, draslíku, zinku a dalších minerálů. | Shutterstock.com

Co slibuje Babišova vláda? Uniklo programové prohlášení! Obsahuje nezvyšování daní i ne euru

Zpěvačka Lenka Filipová (71): Vážné zranění hlavy! Po děsivém pádu ze schodů

Češi mají nejdražší elektřinu, uvedli evropští statistici. Proč platíme jak mourovatí?!

Nová finta kyberšmejdů: Používají jména policistů a bankéřů, kteří existují!

Životní partnerka Dany Drábové: Překvapení u Pavla, nečekané přiznání a dojemný vzkaz

Turek čelí podezření: Nezdaněné miliony z prodeje veteránu? „Idiotiny,“ čílil se