Logo magazínu

Obyčejná kuchyňská, nebo drahá „zdravější“ sůl? Expertka vysvětlila, v čem se mýlíme!

1/8
Prohlédnout znovu

Obyčejná kuchyňská, nebo drahá „zdravější“ sůl? Expertka vysvětlila, v čem se mýlíme!

| istock.com
Ing. Michaela Smolková z blogu Umíme jíst. | Umimejist.cz
Platí, že příjem soli bychom měli udržovat v rozumných mezích – bez ohledu na to, jaký druh soli si zvolíme. | Shutterstock.com
| Shutterstock.com
Himalájská sůl obsahuje oxidy železa, které jí dodávají charakteristickou růžovou barvu. | istock.com
| iStock
Češi solí až třikrát více, než by měli. | Shutterstock.com
Mořská sůl obsahuje stopová množství fosforu, draslíku, zinku a dalších minerálů. | Shutterstock.com

Chlípný princ Andrew dopadl na dno: Svlékli ho z titulu a vykopli!

Hrůza na Přerovsku: V lese našli mrtvé mladíky! Šlo o sebevraždu nešťastných milenců?

Dagmar Havlová na Hradě: Ve fialovém, s Fialovými i Navrátilovou. Šaty si navrhovala sama

Po akutní operaci domů: Duku pouští z nemocnice. Popsal chvíle, kdy čekal smrt

Módní policie z Hradu: Geislerová zazářila, úlet Elišky Kaplicky. Co Pavlová ve smaragdově zelené?

Předávání vyznamenání odhalilo: Svěrákova manželka na vozíčku