Logo magazínu

Obyčejná kuchyňská, nebo drahá „zdravější“ sůl? Expertka vysvětlila, v čem se mýlíme!

1/8
Prohlédnout znovu

Obyčejná kuchyňská, nebo drahá „zdravější“ sůl? Expertka vysvětlila, v čem se mýlíme!

| istock.com
Ing. Michaela Smolková z blogu Umíme jíst. | Umimejist.cz
Platí, že příjem soli bychom měli udržovat v rozumných mezích – bez ohledu na to, jaký druh soli si zvolíme. | Shutterstock.com
| Shutterstock.com
Himalájská sůl obsahuje oxidy železa, které jí dodávají charakteristickou růžovou barvu. | istock.com
| iStock
Češi solí až třikrát více, než by měli. | Shutterstock.com
Mořská sůl obsahuje stopová množství fosforu, draslíku, zinku a dalších minerálů. | Shutterstock.com

Dva mrtví v Kostelci nad Černými lesy: Zásahovka zadržela podezřelého

Syn Krause Adam u soudu za údajné znásilnění: Mluvil jako Feri, říká advokátka!

Masakr u Domažlic: Tři mrtví v jednom autě! Další bojují o život

Hudební víkend politiků: Babiš, Pekarová či Topolánek na koncertech. Potají vyrazil i Pavel

Co skrývá Trump pod kalhotami? Američané spekulují o zdravotních problémech prezidenta

Monika Babišová slavila 51. narozeniny: Řecká oslava ve stylu Mamma Mia!