Obyčejná kuchyňská, nebo drahá „zdravější“ sůl? Expertka vysvětlila, v čem se mýlíme!
1
/
8
Prohlédnout znovu
Obyčejná kuchyňská, nebo drahá „zdravější“ sůl? Expertka vysvětlila, v čem se mýlíme!
|
istock.com
Ing. Michaela Smolková z blogu Umíme jíst.
|
Umimejist.cz
Platí, že příjem soli bychom měli udržovat v rozumných mezích – bez ohledu na to, jaký druh soli si zvolíme.
|
Shutterstock.com
|
Shutterstock.com
Himalájská sůl obsahuje oxidy železa, které jí dodávají charakteristickou růžovou barvu.
|
istock.com
|
iStock
Češi solí až třikrát více, než by měli.
|
Shutterstock.com
Mořská sůl obsahuje stopová množství fosforu, draslíku, zinku a dalších minerálů.
|
Shutterstock.com
Chlípný princ Andrew dopadl na dno: Svlékli ho z titulu a vykopli!
Hrůza na Přerovsku: V lese našli mrtvé mladíky! Šlo o sebevraždu nešťastných milenců?
Dagmar Havlová na Hradě: Ve fialovém, s Fialovými i Navrátilovou. Šaty si navrhovala sama
Po akutní operaci domů: Duku pouští z nemocnice. Popsal chvíle, kdy čekal smrt
Módní policie z Hradu: Geislerová zazářila, úlet Elišky Kaplicky. Co Pavlová ve smaragdově zelené?
Předávání vyznamenání odhalilo: Svěrákova manželka na vozíčku