Obyčejná kuchyňská, nebo drahá „zdravější“ sůl? Expertka vysvětlila, v čem se mýlíme!
1
/
8
Prohlédnout znovu
Obyčejná kuchyňská, nebo drahá „zdravější“ sůl? Expertka vysvětlila, v čem se mýlíme!
|
istock.com
Ing. Michaela Smolková z blogu Umíme jíst.
|
Umimejist.cz
Platí, že příjem soli bychom měli udržovat v rozumných mezích – bez ohledu na to, jaký druh soli si zvolíme.
|
Shutterstock.com
|
Shutterstock.com
Himalájská sůl obsahuje oxidy železa, které jí dodávají charakteristickou růžovou barvu.
|
istock.com
|
iStock
Češi solí až třikrát více, než by měli.
|
Shutterstock.com
Mořská sůl obsahuje stopová množství fosforu, draslíku, zinku a dalších minerálů.
|
Shutterstock.com
Dva mrtví v Kostelci nad Černými lesy: Zásahovka zadržela podezřelého
Syn Krause Adam u soudu za údajné znásilnění: Mluvil jako Feri, říká advokátka!
Masakr u Domažlic: Tři mrtví v jednom autě! Další bojují o život
Hudební víkend politiků: Babiš, Pekarová či Topolánek na koncertech. Potají vyrazil i Pavel
Co skrývá Trump pod kalhotami? Američané spekulují o zdravotních problémech prezidenta
Monika Babišová slavila 51. narozeniny: Řecká oslava ve stylu Mamma Mia!