Logo magazínu

Omýváte před vařením syrové maso? Teď už to neuděláte! Odbornice vysvětlila, co se děje dál!

4/5
Prohlédnout znovu

Omýváte před vařením syrové maso? Teď už to neuděláte! Odbornice vysvětlila, co se děje dál!

Oplachováním můžete bakterie rozstříkat do okolí, a to až do vzdálenosti několika desítek centimetrů. | Archiv Blesku, Profimedia
Bakterie salomonely | profimedia
Bakterie salmonely | profimedia
Michaela Smolková pracuje v potravinářství od roku 2011 v oblasti zajištění bezpečnosti a kvality potravin. | Umimejist.cz
Je nutné si důkladně umýt ruce po manipulaci se syrovým masem a zamezit tak rozšíření škodlivých bakterií | Martin Pekárek

Ludvík z kauzy Motol zůstává ve vazbě. Jeho dcera dráždí sexy fotkami z jachty

Sara Sandeva a její podlomené zdraví: Další zrušená role!

Žantovský o klíčové schůzce na Aljašce: Nepředvídatelný Putin a šoumen Trump

Na Zlínsku si vsadil za »stovku«: Šťastlivec vyhrál 24 milionů!

Správce kempu o smrti Káji (†13) v Německu: Šel po kolejích a upadl?!

Kuchařová v nové kampani ministerstva: Soudící se misska to schytává za příliš sexy přírodu