Logo magazínu

Omýváte před vařením syrové maso? Teď už to neuděláte! Odbornice vysvětlila, co se děje dál!

2/5
Prohlédnout znovu

Omýváte před vařením syrové maso? Teď už to neuděláte! Odbornice vysvětlila, co se děje dál!

Oplachováním můžete bakterie rozstříkat do okolí, a to až do vzdálenosti několika desítek centimetrů. | Archiv Blesku, Profimedia
Bakterie salomonely | profimedia
Bakterie salmonely | profimedia
Michaela Smolková pracuje v potravinářství od roku 2011 v oblasti zajištění bezpečnosti a kvality potravin. | Umimejist.cz
Je nutné si důkladně umýt ruce po manipulaci se syrovým masem a zamezit tak rozšíření škodlivých bakterií | Martin Pekárek

Legendární brankář Petr Čech: Krach manželství!

Ludvík z kauzy Motol zůstává ve vazbě. Jeho dcera dráždí sexy fotkami z jachty

Balaštíková, která plánovala zabít psa: Bude dál poslankyní?! ANO po ní konec nechce

Na Zlínsku si vsadil za »stovku«: Šťastlivec vyhrál 24 milionů!

Sara Sandeva a její podlomené zdraví: Další zrušená role!

Peklo ve Slovenském ráji: Stovky turistů stojí ve frontě na výšlap