Logo magazínu

Omýváte před vařením syrové maso? Teď už to neuděláte! Odbornice vysvětlila, co se děje dál!

1/5
Prohlédnout znovu

Omýváte před vařením syrové maso? Teď už to neuděláte! Odbornice vysvětlila, co se děje dál!

Oplachováním můžete bakterie rozstříkat do okolí, a to až do vzdálenosti několika desítek centimetrů. | Archiv Blesku, Profimedia
Bakterie salomonely | profimedia
Bakterie salmonely | profimedia
Michaela Smolková pracuje v potravinářství od roku 2011 v oblasti zajištění bezpečnosti a kvality potravin. | Umimejist.cz
Je nutné si důkladně umýt ruce po manipulaci se syrovým masem a zamezit tak rozšíření škodlivých bakterií | Martin Pekárek

Plán Babišovy poslankyně na zabití psa šokoval: Musel to být zkrat, říká Havlíček. Co Balaštíkové hrozí?

Ivana Gottová: Konec projektu Villa Gott! Co teď bude s odkazem po Karlovi?

Dýško do zákona, navrhuje Hospodářská komora. Jak by to mohlo fungovat?

Obžaloba o pražském psychiatrovi (77): Polonahé pacientce jezdil na zádech!

Záhadná smrt Káji (†13) v Německu: Kemp, tělo a mobil 10 km od sebe!

Uplakaná parťačka horolezkyně Kolouchové (†43): Nové svědectví o její smrti!