Omýváte před vařením syrové maso? Teď už to neuděláte! Odbornice vysvětlila, co se děje dál!
1
/
5
Prohlédnout znovu
Omýváte před vařením syrové maso? Teď už to neuděláte! Odbornice vysvětlila, co se děje dál!
Oplachováním můžete bakterie rozstříkat do okolí, a to až do vzdálenosti několika desítek centimetrů.
|
Archiv Blesku, Profimedia
Bakterie salomonely
|
profimedia
Bakterie salmonely
|
profimedia
Michaela Smolková pracuje v potravinářství od roku 2011 v oblasti zajištění bezpečnosti a kvality potravin.
|
Umimejist.cz
Je nutné si důkladně umýt ruce po manipulaci se syrovým masem a zamezit tak rozšíření škodlivých bakterií
|
Martin Pekárek
Plán Babišovy poslankyně na zabití psa šokoval: Musel to být zkrat, říká Havlíček. Co Balaštíkové hrozí?
Ivana Gottová: Konec projektu Villa Gott! Co teď bude s odkazem po Karlovi?
Dýško do zákona, navrhuje Hospodářská komora. Jak by to mohlo fungovat?
Obžaloba o pražském psychiatrovi (77): Polonahé pacientce jezdil na zádech!
Záhadná smrt Káji (†13) v Německu: Kemp, tělo a mobil 10 km od sebe!
Uplakaná parťačka horolezkyně Kolouchové (†43): Nové svědectví o její smrti!