Logo magazínu

Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok

1/6
Prohlédnout znovu

Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok

FAZOLE MUNGO Křupavá klasika mezi rostlinnými klíčky. Vhodná pro začátečníky. Pro studenou i teplou kuchyni. | iStock
BROKOLICE Rostlinky staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky. | iStock
ČOČKA Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy. | iStock
ŘEŘICHA Dávejte pozor, aby klíčící semínka nevyschla. Za pět až šest dní ostříhejte malé rostlinky nůžkami a použijte je syrové v kuchyni. | iStock
BAZALKA Chutné aromatické rostlinky vypěstujete za deset až dvanáct dní. Použijte je do salátů. | iStock
VOJTĚŠKA Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví. | iStock

Václav Moravec exkluzivně v Hráčích: Poprvé prozradil, kolik bere!

USA proti Íránu poprvé použili strašlivou bombu: Satelitní snímky ukázaly, kde se zavrtal »louskáček bunkrů!«

V Česku hrozí silné bouřky a kroupy. Ve čtvrtek vedro až 35 °C, sledujte radar Blesku

Pokuty a zákazy přehledně: Co všechno se v oblíbené zemi Čechů nesmí?

Profesor Neužil o Jiřině Bohdalové (94): Selhávalo jí srdce! Po hodině a půl ožilo…

Lela se synem opět v nemocnici: Noc strachu a hrůzy