Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok
1
/
6
Prohlédnout znovu
Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok
FAZOLE MUNGO Křupavá klasika mezi rostlinnými klíčky. Vhodná pro začátečníky. Pro studenou i teplou kuchyni.
|
iStock
BROKOLICE Rostlinky staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky.
|
iStock
ČOČKA Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy.
|
iStock
ŘEŘICHA Dávejte pozor, aby klíčící semínka nevyschla. Za pět až šest dní ostříhejte malé rostlinky nůžkami a použijte je syrové v kuchyni.
|
iStock
BAZALKA Chutné aromatické rostlinky vypěstujete za deset až dvanáct dní. Použijte je do salátů.
|
iStock
VOJTĚŠKA Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví.
|
iStock
Miloš Zeman z nemocnice pro Blesk: Byla to složitá operace!… i tak chce Dukovi na pohřeb
Další kolo soudu Noskové (42) s expartnerem: Obžaloba prozradila vydírání a domácí násilí!
Politolog o napětí mezi Babišem a Pavlem: Kdo z nich hraje o čas?
Okamura sundal ze Sněmovny prapor Ukrajiny: „Ostudné!“ zuří poslanci a vyvěsili vlajky z oken
Patrik Hezucký (55): Skončil na vozíčku!
Rezignace hejtmanky Mračkové Vildumetzové: Hrozí jí rozvod, není to dobré, zní z kuloárů