Logo magazínu

Lukáš (34) v Praze smaží křížence amerických donutů a francouzských croissantů: Denně zpracuje 45 kg těsta

5/19
Prohlédnout znovu

Lukáš (34) v Praze smaží křížence amerických donutů a francouzských croissantů: Denně zpracuje 45 kg těsta

Původně se Lukáš živil jako geoinformatik v mezinárodní korporaci. Nakonec se našel v odvětví, které pro něj bylo zcela cizí - začal vyrábět poctivé francouzsko-americké croblihy. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Lukáš Vašek je majitelem pekárny OH Deer Bakery, kde se smaží croblihy. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Dlouhodobě nejoblíbenější variantou croblih jsou podle Lukáše ty s Nutellou. | David Zima
Když začínal se svou pekařskou/cukrářskou kariérou, neuměl prý Lukáš Vašek upéct ani bábovku. Do tří let prodává stovky svých originální croblih, které mají nejrůznější chuťové variace. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Původně se Lukáš živil jako geoinformatik v mezinárodní korporaci. Nakonec se přece jen rozhodl zkusit prosadit se v odvětví, které mu bylo absolutně neznámé. A tak se do Prahy dostaly croblihy. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Když začínal se svou pekařskou/cukrářskou kariérou, neuměl prý Lukáš Vašek upéct ani bábovku. Do tří let prodává stovky svých originální croblih, které mají nejrůznější chuťové variace. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Původně se Lukáš živil jako geoinformatik v mezinárodní korporaci. Nakonec se přece jen rozhodl zkusit prosadit se v odvětví, které mu bylo absolutně neznámé. A tak se do Prahy dostaly croblihy. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Kromě croblih vyrábí Lukáš ještě jiné sladké pochutiny. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Kromě croblih vyrábí Lukáš ještě jiné sladké pochutiny. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Podstatou croblih je jejich tvar připomínající americký donut, a croissantové těsto. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Správná smažená crobliha je měkká, s náplní a načechraná - přesně jako to má být u croissantů. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Správná smažená crobliha je měkká, s náplní a načechraná - přesně jako to má být u croissantů. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Takovéto sladké výtvory Lukáš Vašek dennodenně peče zákazníkům. | David Zima
Takovéto sladké výtvory Lukáš Vašek dennodenně peče zákazníkům. | David Zima
Jeden obchod Oh Deer Bakery je k nalezení na Vinohradech, druhý v Purkyňově u Národní třídy. | David Zima
Lukáš vsadil na zvláštní kombinaci croissantů a amerických koblih. A zatím mu to vychází znamenitě, v Praze denně rozprodává stovky sladkých pochutin. (ilustrační foto) | Profimedia
Lukáš vsadil na zvláštní kombinaci croissantů a amerických koblih. A zatím mu to vychází znamenitě, v Praze denně rozprodává stovky sladkých pochutin. (ilustrační foto) | Shutterstock.com
Lukáš vsadil na zvláštní kombinaci croissantů a amerických koblih. A zatím mu to vychází znamenitě, v Praze denně rozprodává stovky sladkých pochutin. (ilustrační foto) | abl.scom
Lukáš vsadil na zvláštní kombinaci croissantů a amerických koblih. A zatím mu to vychází znamenitě, v Praze denně rozprodává stovky sladkých pochutin. (ilustrační foto) | Shutterstock

Dozvuk debaty Konečné, Šlachty a Macinky v Blesku Pět otázek na tělo! A dohady o pivu a kafi

Někdejší hvězda Novy Ivan Břešťák: Rok po svatbě mu zemřela manželka Klára (†30)!

Rušení letů a velká zpoždění: V Berlíně, Londýně a Bruselu řeší následky kybernetického útoku!

Pavel, Fiala a Černochová na Dnech NATO: Česko patří do Aliance a slova o válce a východních hrozbách

„Létající talíř“ Melanie Trumpové: Snažila se být nenápadná, říká expertka. Stal se pravý opak

Iveta Lutovská odhalila: Uháněl ji Trump!