Logo magazínu

Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!

5/6
Prohlédnout znovu

Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!

Při výběru pečiva dávejte pozor na to, z čeho je vyrobené, ne jakou má barvu. | Shutterstock.com
... | iStock.com
Celozrnný chleba je plný vlákniny a k snídani tak ideální. | Shutterstock.com
Při výběru pečiva dávejte na složení, nikoliv na barvu. Tmavá není zárukou kvality. | Shutterstock.com
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu. | Shutterstock.com
Slaný rohlík | Foto: scom, archiv

Zemana překvapil nový přítel Kate. Promluvil o dceři ve Španělsku i o tom, jaký by byl tchán

Hvězda StarDance a Zlaté labutě Dancingerová: Rozchod s otcem svého syna!

Tragédie na Litoměřicku: Dívka zmizela pod hladinou a už se nevynořila

Na trajektu vypukl požár: Stovky cestujících bojovaly o život, 5 mrtvých, včetně těhotné ženy

Politici na MotoGP v Brně: Pekarová s manželem, fotograf Pavel, Fiala pózoval se Salačem

Marek Němec (44): Tajemství intimních chvil s Paulovou (70)