Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!
4
/
6
Prohlédnout znovu
Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!
Při výběru pečiva dávejte pozor na to, z čeho je vyrobené, ne jakou má barvu.
|
Shutterstock.com
...
|
iStock.com
Celozrnný chleba je plný vlákniny a k snídani tak ideální.
|
Shutterstock.com
Při výběru pečiva dávejte na složení, nikoliv na barvu. Tmavá není zárukou kvality.
|
Shutterstock.com
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu.
|
Shutterstock.com
Slaný rohlík
|
Foto: scom, archiv
Trump na hradě s Karlem III., Williamem a Kate: Co prozradila řeč těla?
Královská hostina pro Trumpa ve Windsoru: Melania zářila ve žlutých šatech a odhalila ramena!
Setkání s Felixem po skonu Aničky (†29): Lucie Gelemová otevřeně o smrti 11leté sestry!
Tajemství Masarykovy obálky: Otazníky ze smrtelné postele TGM! Může jít o podvrh?
Šéf jihočeské mordparty pro Blesk: Děti jsou z her magoři, plánují vraždy vychovatelů
Blesk Ordinace v Brně: Trhla rekord 4 843 vyšetření! Lékaři odhalili i 20 nádorů kůže