Logo magazínu

Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!

3/6
Prohlédnout znovu

Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!

Při výběru pečiva dávejte pozor na to, z čeho je vyrobené, ne jakou má barvu. | Shutterstock.com
... | iStock.com
Celozrnný chleba je plný vlákniny a k snídani tak ideální. | Shutterstock.com
Při výběru pečiva dávejte na složení, nikoliv na barvu. Tmavá není zárukou kvality. | Shutterstock.com
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu. | Shutterstock.com
Slaný rohlík | Foto: scom, archiv

Trump na hradě s Karlem III., Williamem a Kate: Co prozradila řeč těla?

Královská hostina pro Trumpa ve Windsoru: Melania zářila ve žlutých šatech a odhalila ramena!

Setkání s Felixem po skonu Aničky (†29): Lucie Gelemová otevřeně o smrti 11leté sestry!

Tajemství Masarykovy obálky: Otazníky ze smrtelné postele TGM! Může jít o podvrh?

Šéf jihočeské mordparty pro Blesk: Děti jsou z her magoři, plánují vraždy vychovatelů

Blesk Ordinace v Brně: Trhla rekord 4 843 vyšetření! Lékaři odhalili i 20 nádorů kůže