Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!
3
/
6
Prohlédnout znovu
Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!
Při výběru pečiva dávejte pozor na to, z čeho je vyrobené, ne jakou má barvu.
|
Shutterstock.com
...
|
iStock.com
Celozrnný chleba je plný vlákniny a k snídani tak ideální.
|
Shutterstock.com
Při výběru pečiva dávejte na složení, nikoliv na barvu. Tmavá není zárukou kvality.
|
Shutterstock.com
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu.
|
Shutterstock.com
Slaný rohlík
|
Foto: scom, archiv
Zemana překvapil nový přítel Kate. Promluvil o dceři ve Španělsku i o tom, jaký by byl tchán
Hvězda StarDance a Zlaté labutě Dancingerová: Rozchod s otcem svého syna!
Tragédie na Litoměřicku: Dívka zmizela pod hladinou a už se nevynořila
Na trajektu vypukl požár: Stovky cestujících bojovaly o život, 5 mrtvých, včetně těhotné ženy
Politici na MotoGP v Brně: Pekarová s manželem, fotograf Pavel, Fiala pózoval se Salačem
Marek Němec (44): Tajemství intimních chvil s Paulovou (70)