Aby kapr nesmrděl a ze salátu nebylo bláto: 3 důležité rady, aby se štědrovečerní večeře povedla
3
/
4
Prohlédnout znovu
Aby kapr nesmrděl a ze salátu nebylo bláto: 3 důležité rady, aby se štědrovečerní večeře povedla
Štědrovečerní večeře musí být dokonalá. Máme pro vás pár tipů, jak si usnadnit práci a jak chuť jídla dokonale vyladit.
|
Shutterstock.com
Nyní už stačí jen servírovat a dozdobit například citronem, plátky rajčat, papriky, petrželkou...
|
Foto Blesk - Dana Kolářová
Vinná klobása je tradičním vánočním jídlem.
|
profimedia.cz
Bez kapra si vánoce nelze představit.
|
profimedia.cz
Eliška (5) ze Zázraku Blesku bojuje se SMA: Vyprchával z ní život! Dojala i nemocnou Konvičkovou
Největší záhada Slavíků vyřešena! Proč nepřišla Gottová?
Plán na zmrazení platů naráží na odpor končící koalice. Proč se vzpírají?
Velké srovnání cen za »totáče« a dnes: Déle vyděláváme jen na chleba!
Meteoroložka Honsová v Hráčích: Česko za 10 let? Klíšťata a alergie po celý rok!
Salák doma bez manželky bojuje: Pohroma a potopa