Logo magazínu

Aby kapr nesmrděl a ze salátu nebylo bláto: 3 důležité rady, aby se štědrovečerní večeře povedla

3/4
Prohlédnout znovu

Aby kapr nesmrděl a ze salátu nebylo bláto: 3 důležité rady, aby se štědrovečerní večeře povedla

Štědrovečerní večeře musí být dokonalá. Máme pro vás pár tipů, jak si usnadnit práci a jak chuť jídla dokonale vyladit. | Shutterstock.com
Nyní už stačí jen servírovat a dozdobit například citronem, plátky rajčat, papriky, petrželkou... | Foto Blesk - Dana Kolářová
Vinná klobása je tradičním vánočním jídlem. | profimedia.cz
Bez kapra si vánoce nelze představit. | profimedia.cz

Eliška (5) ze Zázraku Blesku bojuje se SMA: Vyprchával z ní život! Dojala i nemocnou Konvičkovou

Největší záhada Slavíků vyřešena! Proč nepřišla Gottová?

Plán na zmrazení platů naráží na odpor končící koalice. Proč se vzpírají?

Velké srovnání cen za »totáče« a dnes: Déle vyděláváme jen na chleba!

Meteoroložka Honsová v Hráčích: Česko za 10 let? Klíšťata a alergie po celý rok!

Salák doma bez manželky bojuje: Pohroma a potopa