Logo magazínu

Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem

15/17
Prohlédnout znovu

Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem

Správné víno může štědrovečerní požitek korunovat. Poradíme, jak vybrat to pravé. | Shutterstock.com
Aperitiv Cava | archiv firem
Aperitiv Hrabal Svatomartinské | archiv firem
Makrelu zapijte sauvignonem. | archiv firem
Aperitiv Prosecco | archiv firem
Aperitiv Sylvánské zelené | archiv firem
Cukroví pálava | archiv firem
Ke kaprovi ryzlink rýnský. | archiv firem
Ke kaprovi veltlínské zelené. | archiv firem
Ke kaprovi nebo ke klobáse Ryzlink rýnský. | archiv firem
Ke kuřecímu řízku se hodí Chardonnay Barrique 2015. | archiv firem
Krémová rybí polévka se zeleninovým knedlíčkem | Náš Grunt
Test Blesku - vinné klobásy | Blesk.cz
Obdelníčky s vaječným krémem | Thinkstock, shutterstock.com, isifa.com, archiv
Losos se na štědrovečerním stole už zabydlel. | iStock.com
Řízek je už dávno tradicí. | Shutterstock.com
Tradiční štědrovečerní večeře vydá téměř za celodenní příjem energie. | Profimedia.cz

Přišla pořádná zima: Na Šumavě i minus 25 stupňů, v Beskydech 15 cm sněhu. Meteorologové chtějí pomoc

Nemocný Patrik Hezucký se ozval z nemocnice: Slova o víře a šťastném konci!

Tragédie na Mladoboleslavsku: Noční hádka skončila vraždou

Hádka o „rozpočtový Armageddon“ i Turka v Partii. Ministry míní koalice vyřešit v úterý

Ewa Farna kápla božskou: Kam zmizel manžel Chobot? Tajná dohoda

Tragická smrt slavného komentátora Grišina (†47): Šokující detaily