Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem
15
/
17
Prohlédnout znovu
Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem
Správné víno může štědrovečerní požitek korunovat. Poradíme, jak vybrat to pravé.
|
Shutterstock.com
Aperitiv Cava
|
archiv firem
Aperitiv Hrabal Svatomartinské
|
archiv firem
Makrelu zapijte sauvignonem.
|
archiv firem
Aperitiv Prosecco
|
archiv firem
Aperitiv Sylvánské zelené
|
archiv firem
Cukroví pálava
|
archiv firem
Ke kaprovi ryzlink rýnský.
|
archiv firem
Ke kaprovi veltlínské zelené.
|
archiv firem
Ke kaprovi nebo ke klobáse Ryzlink rýnský.
|
archiv firem
Ke kuřecímu řízku se hodí Chardonnay Barrique 2015.
|
archiv firem
Krémová rybí polévka se zeleninovým knedlíčkem
|
Náš Grunt
Test Blesku - vinné klobásy
|
Blesk.cz
Obdelníčky s vaječným krémem
|
Thinkstock, shutterstock.com, isifa.com, archiv
Losos se na štědrovečerním stole už zabydlel.
|
iStock.com
Řízek je už dávno tradicí.
|
Shutterstock.com
Tradiční štědrovečerní večeře vydá téměř za celodenní příjem energie.
|
Profimedia.cz
Pěsti v baru za účasti esa Motoristů: Svědek pro Blesk: Začal si Turek a jeho gorily!
Přehledně: 13 tváří, které budou rozhodovat o Česku: Kdo jsou Motoristé, kteří dobyli Sněmovnu?
Zákulisí rozhovoru s Evou Pavlovou: Kdo byl nervóznější? Pomohl pejsek fotografky
Budeš moc chybět, Danuško: Jirkov se loučí se starostkou, bojovala do poslední chvíle
Cestovatelka Hana (43) o erotické turistice Evropanek: Proč tak milují sex s Masaji? Jdou bez kondomu, vzdají se bytu...
Filip Jankovič po děsivé nehodě: Život nám zachránila svodidla! Karel bude šest týdnů v nemocnici…