Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem
15
/
17
Prohlédnout znovu
Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem
Správné víno může štědrovečerní požitek korunovat. Poradíme, jak vybrat to pravé.
|
Shutterstock.com
Aperitiv Cava
|
archiv firem
Aperitiv Hrabal Svatomartinské
|
archiv firem
Makrelu zapijte sauvignonem.
|
archiv firem
Aperitiv Prosecco
|
archiv firem
Aperitiv Sylvánské zelené
|
archiv firem
Cukroví pálava
|
archiv firem
Ke kaprovi ryzlink rýnský.
|
archiv firem
Ke kaprovi veltlínské zelené.
|
archiv firem
Ke kaprovi nebo ke klobáse Ryzlink rýnský.
|
archiv firem
Ke kuřecímu řízku se hodí Chardonnay Barrique 2015.
|
archiv firem
Krémová rybí polévka se zeleninovým knedlíčkem
|
Náš Grunt
Test Blesku - vinné klobásy
|
Blesk.cz
Obdelníčky s vaječným krémem
|
Thinkstock, shutterstock.com, isifa.com, archiv
Losos se na štědrovečerním stole už zabydlel.
|
iStock.com
Řízek je už dávno tradicí.
|
Shutterstock.com
Tradiční štědrovečerní večeře vydá téměř za celodenní příjem energie.
|
Profimedia.cz
Šéf Správy železnic Svoboda v Hráčích o nehodách i sebevraždách: Vlak vždycky vyhraje
Kraus, Chýlková a další: Rodinný mejdan u hrobu!
Tragédie v dovolenkovém ráji: Srážku s obytňákem nepřežil český baskytarista (†54)
Vážná nehoda v Kolovratech: Srazil se autobus MHD s náklaďákem! Na místě jsou zranění
Maláčová v rudých šatech po boku Konečné: Detaily paktu s komunisty
Letadlo z Polska s 200 lidmi: Kouř v kokpitu a volání o pomoc! Stroj musel nouzově přistát