Logo magazínu

Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem

14/17
Prohlédnout znovu

Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem

Správné víno může štědrovečerní požitek korunovat. Poradíme, jak vybrat to pravé. | Shutterstock.com
Aperitiv Cava | archiv firem
Aperitiv Hrabal Svatomartinské | archiv firem
Makrelu zapijte sauvignonem. | archiv firem
Aperitiv Prosecco | archiv firem
Aperitiv Sylvánské zelené | archiv firem
Cukroví pálava | archiv firem
Ke kaprovi ryzlink rýnský. | archiv firem
Ke kaprovi veltlínské zelené. | archiv firem
Ke kaprovi nebo ke klobáse Ryzlink rýnský. | archiv firem
Ke kuřecímu řízku se hodí Chardonnay Barrique 2015. | archiv firem
Krémová rybí polévka se zeleninovým knedlíčkem | Náš Grunt
Test Blesku - vinné klobásy | Blesk.cz
Obdelníčky s vaječným krémem | Thinkstock, shutterstock.com, isifa.com, archiv
Losos se na štědrovečerním stole už zabydlel. | iStock.com
Řízek je už dávno tradicí. | Shutterstock.com
Tradiční štědrovečerní večeře vydá téměř za celodenní příjem energie. | Profimedia.cz

Pěsti v baru za účasti esa Motoristů: Svědek pro Blesk: Začal si Turek a jeho gorily!

Přehledně: 13 tváří, které budou rozhodovat o Česku: Kdo jsou Motoristé, kteří dobyli Sněmovnu?

Zákulisí rozhovoru s Evou Pavlovou: Kdo byl nervóznější? Pomohl pejsek fotografky

Budeš moc chybět, Danuško: Jirkov se loučí se starostkou, bojovala do poslední chvíle

Cestovatelka Hana (43) o erotické turistice Evropanek: Proč tak milují sex s Masaji? Jdou bez kondomu, vzdají se bytu...

Filip Jankovič po děsivé nehodě: Život nám zachránila svodidla! Karel bude šest týdnů v nemocnici…