Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem
13
/
17
Prohlédnout znovu
Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem
Správné víno může štědrovečerní požitek korunovat. Poradíme, jak vybrat to pravé.
|
Shutterstock.com
Aperitiv Cava
|
archiv firem
Aperitiv Hrabal Svatomartinské
|
archiv firem
Makrelu zapijte sauvignonem.
|
archiv firem
Aperitiv Prosecco
|
archiv firem
Aperitiv Sylvánské zelené
|
archiv firem
Cukroví pálava
|
archiv firem
Ke kaprovi ryzlink rýnský.
|
archiv firem
Ke kaprovi veltlínské zelené.
|
archiv firem
Ke kaprovi nebo ke klobáse Ryzlink rýnský.
|
archiv firem
Ke kuřecímu řízku se hodí Chardonnay Barrique 2015.
|
archiv firem
Krémová rybí polévka se zeleninovým knedlíčkem
|
Náš Grunt
Test Blesku - vinné klobásy
|
Blesk.cz
Obdelníčky s vaječným krémem
|
Thinkstock, shutterstock.com, isifa.com, archiv
Losos se na štědrovečerním stole už zabydlel.
|
iStock.com
Řízek je už dávno tradicí.
|
Shutterstock.com
Tradiční štědrovečerní večeře vydá téměř za celodenní příjem energie.
|
Profimedia.cz
Eliška (5) ze Zázraku Blesku bojuje se SMA: Vyprchával z ní život! Dojala i nemocnou Konvičkovou
Největší záhada Slavíků vyřešena! Proč nepřišla Gottová?
Plán na zmrazení platů naráží na odpor končící koalice. Proč se vzpírají?
Velké srovnání cen za »totáče« a dnes: Déle vyděláváme jen na chleba!
Meteoroložka Honsová v Hráčích: Česko za 10 let? Klíšťata a alergie po celý rok!
Salák doma bez manželky bojuje: Pohroma a potopa