Logo magazínu

Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem

13/17
Prohlédnout znovu

Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem

Správné víno může štědrovečerní požitek korunovat. Poradíme, jak vybrat to pravé. | Shutterstock.com
Aperitiv Cava | archiv firem
Aperitiv Hrabal Svatomartinské | archiv firem
Makrelu zapijte sauvignonem. | archiv firem
Aperitiv Prosecco | archiv firem
Aperitiv Sylvánské zelené | archiv firem
Cukroví pálava | archiv firem
Ke kaprovi ryzlink rýnský. | archiv firem
Ke kaprovi veltlínské zelené. | archiv firem
Ke kaprovi nebo ke klobáse Ryzlink rýnský. | archiv firem
Ke kuřecímu řízku se hodí Chardonnay Barrique 2015. | archiv firem
Krémová rybí polévka se zeleninovým knedlíčkem | Náš Grunt
Test Blesku - vinné klobásy | Blesk.cz
Obdelníčky s vaječným krémem | Thinkstock, shutterstock.com, isifa.com, archiv
Losos se na štědrovečerním stole už zabydlel. | iStock.com
Řízek je už dávno tradicí. | Shutterstock.com
Tradiční štědrovečerní večeře vydá téměř za celodenní příjem energie. | Profimedia.cz

Eliška (5) ze Zázraku Blesku bojuje se SMA: Vyprchával z ní život! Dojala i nemocnou Konvičkovou

Největší záhada Slavíků vyřešena! Proč nepřišla Gottová?

Plán na zmrazení platů naráží na odpor končící koalice. Proč se vzpírají?

Velké srovnání cen za »totáče« a dnes: Déle vyděláváme jen na chleba!

Meteoroložka Honsová v Hráčích: Česko za 10 let? Klíšťata a alergie po celý rok!

Salák doma bez manželky bojuje: Pohroma a potopa