Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem
1
/
17
Prohlédnout znovu
Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem
Správné víno může štědrovečerní požitek korunovat. Poradíme, jak vybrat to pravé.
|
Shutterstock.com
Aperitiv Cava
|
archiv firem
Aperitiv Hrabal Svatomartinské
|
archiv firem
Makrelu zapijte sauvignonem.
|
archiv firem
Aperitiv Prosecco
|
archiv firem
Aperitiv Sylvánské zelené
|
archiv firem
Cukroví pálava
|
archiv firem
Ke kaprovi ryzlink rýnský.
|
archiv firem
Ke kaprovi veltlínské zelené.
|
archiv firem
Ke kaprovi nebo ke klobáse Ryzlink rýnský.
|
archiv firem
Ke kuřecímu řízku se hodí Chardonnay Barrique 2015.
|
archiv firem
Krémová rybí polévka se zeleninovým knedlíčkem
|
Náš Grunt
Test Blesku - vinné klobásy
|
Blesk.cz
Obdelníčky s vaječným krémem
|
Thinkstock, shutterstock.com, isifa.com, archiv
Losos se na štědrovečerním stole už zabydlel.
|
iStock.com
Řízek je už dávno tradicí.
|
Shutterstock.com
Tradiční štědrovečerní večeře vydá téměř za celodenní příjem energie.
|
Profimedia.cz
Přišla pořádná zima: Na Šumavě i minus 25 stupňů, v Beskydech 15 cm sněhu. Meteorologové chtějí pomoc
Nemocný Patrik Hezucký se ozval z nemocnice: Slova o víře a šťastném konci!
Tragédie na Mladoboleslavsku: Noční hádka skončila vraždou
Hádka o „rozpočtový Armageddon“ i Turka v Partii. Ministry míní koalice vyřešit v úterý
Ewa Farna kápla božskou: Kam zmizel manžel Chobot? Tajná dohoda
Tragická smrt slavného komentátora Grišina (†47): Šokující detaily