Logo magazínu

Hospodské trápí nedostatkový a drahý personál, i proto… Oběd s příplatkem, průměr je 189 korun!

2/23
Prohlédnout znovu

Hospodské trápí nedostatkový a drahý personál, i proto… Oběd s příplatkem, průměr je 189 korun!

Češi mají nový zvyk - odpírat si obědy v restauracích během všedních dnů, vše si vynahradí o víkendech. | Profimedia.cz
Tržby restauratérů v dubnu vzrostly o více než 6 procent. | infografika Blesku
. | Shutterstock
Pražská restaurace U Fleků | Blesk:Renata Matějková
Pražská restaurace U Fleků | Blesk:Renata Matějková
Pražská restaurace U Fleků | Blesk:Renata Matějková
Pražská restaurace U Fleků | Blesk:Renata Matějková
Pražská restaurace U Fleků | Blesk:Renata Matějková
Takto to vypadá v hostinci U Fleků dnes. Podnik si uchovává neopakovatelnou starobylost. | Renata Matějková
Takto to vypadá v hostinci U Fleků dnes. Podnik si uchovává neopakovatelnou starobylost. | Renata Matějková
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner, gastronom, člen Českého gastronomického institutu a spolumajitel restaurace Červený Jelen. | beermaster
Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka a Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Příprava toustů pro Maxijedlíka. | Zdeněk Matyáš
Provozní Elpíčka Pavel Sedláček při přípravě Maxijedlíkových toustů. | Zdeněk Matyáš
Jan Procházka z bankovní rady České národní banky. | ČNB

Detaily úmrtí „atomové baby“ Dany Drábové (†64): Utajená nemoc, odcházení a smrt doma

Soud Míši Noskové s expartnerem kvůli násilí: Odloženo! Zpěvačka se zhroutila

Nově zvolená pirátská poslankyně rezignovala: Zemřel jí manžel, přiznala těžké chvíle

Kardinál Duka (82) v nemocnici: Musel na akutní operaci! Arcibiskupství vyzvalo k modlitbám

Majitel cirkusu v Prostějově spadl z vrcholu šapitó! Mrazivá slova matky

Tragédie v Kolíně: Těžce zraněná žena, mrtvé dítě?!