Vážila 120 kilogramů a odmítla se vdát! Co udělala potom?

Byla nešťastná kvůli své váze a nechtěla se vdávat. Nakonec zhubla 60 kilogramů!
Foto: instagram.com
24. září  2017 
 06:00

Kvůli své váze byla šestadvacetiletá Jennifer Ginley z Anglie tak nešťastná, že poprosila svého dlouholetého přítele Luka, aby ji nežádal o ruku dřív, než zhubne. Odhodlaná změnit svůj život dokázala za pouhý rok zhubnout skoro o šedesát kilogramů!

Jennifer Ginley byla opravdu nešťastná. Kdykoliv se viděla v zrcadle, chtělo se jí plakat. Její přítel, se kterým je jedenáct let, se ji několikrát snažil požádat o ruku, ale ona ho vždy odmítla a požádala ho, aby počkal, dokud ona nezhubne.

Obezita ji trápila už od puberty. Od svých patnácti let se snažila držet různé diety, ale vždy se jí váha vrátila zpátky. Čím víc na sebe byla přísná, tím horší to bylo. "Měla jsem jedny kraťasy, které jsem nosila stále dokola. Musela jsem se vyhýbat některým aktivitám, protože jsem je zkrátka nezvládala. Byla jsem jedlík a mohla jsem si za to sama," vypráví Jennifer.

Svatbu si však vždycky přála, a tak se rozhodla, že se svou váhou začne něco dělat. Začala navštěvovat skupinu, která pomáhá lidem s hubnutím a dodává jim motivaci. Jennifer začala pomalu měnit své stravovací návyky, začala si vařit a o jídlo se více zajímat a výsledky se brzy dostavily.

Za jeden rok dokázala zhubnout o 60 kilogramů! Její odměnou byly zásnubní prsten a svatební šaty! "Byl to neskutečný pocit. Nejenže jsem si konečně mohla vzít lásku svého života, ale i jsem dokázala změnit sama sebe," říká Jennifer. Přestože její cesta za vysněnou postavou nebyla snadná, dnes je šťastnější než kdykoliv předtím. "Když jsem to dokázala já, dokáže to kdokoliv jiný. Ta dřina za to stojí," dodává ke svému příběhu Jennifer. 

 

 

Autor: Aneta Pařízková

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji