Logo magazínu

Piva se v hospodách vypije méně, hosté mizí a kupují plechovky. A pivovary vyhlíží Vánoce

1/30
Prohlédnout znovu

Piva se v hospodách vypije méně, hosté mizí a kupují plechovky. A pivovary vyhlíží Vánoce

V Česku se nedaří zastavit úbytek hostů z restaurací a hospod, naopak roste spotřeba piva v plechovkách | Profimedia.cz
V Česku se nedaří zastavit úbytek hostů z restaurací a hospod, naopak roste spotřeba piva v plechovkách | Profimea, Martin Přibyl, Daniel Černovský, Jindřich Starý, Petr Novotný
V Česku se nedaří zastavit úbytek hostů z restaurací a hospod, naopak roste spotřeba piva v plechovkách | Profimea, Martin Přibyl, Daniel Černovský, Jindřich Starý, Petr Novotný
V Česku se nedaří zastavit úbytek hostů z restaurací a hospod, naopak roste spotřeba piva v plechovkách | Profimea, Martin Přibyl, Daniel Černovský, Jindřich Starý, Petr Novotný
V Česku se nedaří zastavit úbytek hostů z restaurací a hospod, naopak roste spotřeba piva v plechovkách | Alexandr Malachovský
Plzeňský Prazdroj | archiv Blesku
Plzeňský Prazdroj | archiv Blesku
Plzeňský Prazdroj | Archiv Blesku
Plzeňský Prazdroj | Archiv Blesku
Plzeňský Prazdroj zdraží od října svá piva. Týká se to lahví a plechovek | Karel Šanda / Empresa Media / Profimedia
Prohlídka pivovaru Prazdroj | Plzeňský Prazdroj
Prohlídka pivovaru Prazdroj | Plzeňský Prazdroj
Prohlídka pivovaru Prazdroj | Plzeňský Prazdroj
Prohlídka pivovaru Gambrinus | Plzeňský Prazdroj
Takhle vypadá království Štěpána Tkadlece - Únětický pivovar. | Alexandr Malachovský
Výroba piva okolo měsíce a půl. | Alexandr Malachovský
Když s obnovou Únětického pivovaru Štěpán Tkadlec začínal, nepředstavoval si, že jej jednou bude dovážet až do Skandinávie. | Alexandr Malachovský
Vyrobit v Úněticích pivo trvá zhruba měsíc a půl. Po složitém procesu se už jen stáčí do lahví. | Alexandr Malachovský
Na počátku stála nesmělá ba dokonce naivní vize. Dnes je Štěpán Tkadlec ředitelem prosperujícího pivovaru. | Alexandr Malachovský
K Únětickému pivovaru přináleží i restaurace. Jak ale Štěpán Tkadlec říká, z hlediska financí je stěžejní právě pivovar. | Alexandr Malachovský
Prostory Únětického pivovaru. | Alexandr Malachovský
Prostory minipivovaru Dědkův mlýn. Nejsou nikterak prostorné oproti velkým pivovarům, ale pro potřeby jeho chodu i ostatních to bohatě stačí, říká jeho sládek. | David Malík
Milan Gojda vaří pivo normálně na dřevu. V okolí je ho více než dost. | David Malík
Prostory minipivovaru i pivnice dávají dodnes vzpomenout na minulost celého stavení. | David Malík
Lahvovací linku si vyráběl Milan Gojda sám. Stejně jako logo minipivovaru, design lahví i výzdobu. | David Zima
Nejen názvem ale i četnými pozůstatky dřívější doby upomíná minipivovar na to, že zde dříve stával mlýn. Těch bylo ostatně na povodí Loděnice značné množství. | David Zima
Milan Gojda chtěl zachovat kouzlo místa, jaké si pamatoval z dětství. Aby měla budovy bývalého mlýnu nějaký smysl, zřídil v ní minipivovar, ač sám pivo nepije. | David Malík
Takto vypadají prostory minipivovaru Dědkův mlýn. | David Malík
Minipivovar láká na příjemné a rodinné prostředí. Chodí sem lidé zblízka i zdaleka. | David Malík
Milan Gojda je sládkem minipivovaru s kulturou vinařství. Sám ale alkoholu moc neholduje. | David Malík

Něrgešová bojující s rakovinou mozku: První slova a fotka!

Madeira drsně přivítala Čechy: Uvízli na jiném ostrově! Na letišti spali na zemi

Mrzení expremiéra Jiřího Paroubka: Nemůže vídat svou vnučku. Co se stalo?

Výstraha se naplnila: Českem se ženou lijáky a bouřky, objevila se i supercela. Sledujte radar Blesku

Oživování mladého fotbalisty (15) po zásahu elektrickým výbojem: Přišlo to z „čistého nebe“!?

„Tak to je slušný masakr.“ Vyhazov Klempíře z J.A.R vyvolal emoce. Jeho žena poslala peprný vzkaz