Logo magazínu

Ministerská „kuchařka pro chudé“ děsí experty: Nezdravá a drahá jídla z konzerv

4/15
Prohlédnout znovu

Ministerská „kuchařka pro chudé“ děsí experty: Nezdravá a drahá jídla z konzerv

Ministerstvo práce a sociálních věcí v čele s Jaroslavou Němcovou (ANO) připravilo v čele s Úspornou kuchařku, která by měla pomoci nemajetným lidem uvařit z dostupných surovin kvalitní jídla. Podle expertů je však výsledné dílo amatérismus, který nabízí předražené a nezdravé recepty plné přesolených a konzervovaných potravin (20.6.2018). | stránky MPSV, ČTK
Ukázka z Úsporné kuchařky, kterou vydalo Ministerstvo práce a sociálních věcí. Sůl a konzervované potraviny nesmějí chybět (20.6.2018). | stránky MPSV
Roman Vaněk z Pražského kulinářského institutu. označil kuchařku z dílny MPSV za „knižní šílenost“. Podle něj lze vařit levněji a zdravěji z čerstvých surovin. | iStock.com
Ukázka z Úsporné kuchařky, kterou vydalo Ministerstvo práce a sociálních věcí. | stránky MPSV
„Největší chybou je časté používání konzervovaných potravin. Určitě to nejsou optimálně investované peníze EU,“, řekl LN profesor Štěpán Svačina, přednosta klinika endokrinologie a metabolismu VFN v Praze. | Foto: scom
Roman Vaněk z Pražského kulinářského institutu. označil kuchařku z dílny MPSV za „knižní šílenost“. Podle něj lze vařit levněji a zdravěji z čerstvých surovin. | iStock
Roman Vaněk z Pražského kulinářského institutu. označil kuchařku z dílny MPSV za „knižní šílenost“. Podle něj lze vařit levněji a zdravěji z čerstvých surovin. | Shutterstock
Ukázka z Úsporné kuchařky, kterou vydalo Ministerstvo práce a sociálních věcí. | stránky MPSV
Pokud by však čtenář brožury očekával, že s kuchařky připraví pro své ratolesti cenově úsporný a zdravý pokrm, se zlou by se potázal. | Shutterstock
„Největší chybou je časté používání konzervovaných potravin. Určitě to nejsou optimálně investované peníze EU,“, řekl LN profesor Štěpán Svačina, přednosta klinika endokrinologie a metabolismu VFN v Praze. | Foto: scom
Roman Vaněk z Pražského kulinářského institutu. označil kuchařku z dílny MPSV za „knižní šílenost“. Podle něj lze vařit levněji a zdravěji z čerstvých surovin. | Shutterstock
Pokud by však čtenář brožury očekával, že s kuchařky připraví pro své ratolesti cenově úsporný a zdravý pokrm, se zlou by se potázal. | Shutterstock
Ukázka z Úúsporné kuchařky, kterou vydalo Ministerstvo práce a sociálních věcí. | stránky MPSV
„Největší chybou je časté používání konzervovaných potravin. Určitě to nejsou optimálně investované peníze EU,“, řekl LN profesor Štěpán Svačina, přednosta klinika endokrinologie a metabolismu VFN v Praze. | SZPI
Ilustrační foto | Profimedia.cz

Drama na vánočním ruském kole v Olomouci: Hasiči museli z kolotoče sundat 34 lidí

Všechny zásadní momenty Slavíků: Nezvěstné sošky i rozchod v přímém přenosu!

Horský záchranář Roman zemřel po vážném zranění! Bolestná slova kolegů i starostky

Pod mladíkem (†20) se na plese na Slovensku podlomilo zábradlí: Pád nepřežil

Cestující v šoku! Let z Prahy do Egypta se musel vrátit zpátky: Boeing skoro hodinu kroužil nad městem

Nový šéf TOP 09 Havel v nemocnici: Budu týden K. O. Co se stalo?