Zemědělci si zvolili nového šéfa. Jandejsek se zaměří na dumpingový dovoz
Šéf firmy Rabbit Trhový Štěpánov Zdeněk Jandejsek
|
Anna Vacková, E15
Zdeněk Jandejsek
|
čtk
Porcovací linka – zaměstnanci se při práci nezastavi.
|
Blesk - Jan Doležal
Rozporcovaná kuřata se balí na tácky.
|
Blesk - Jan Doležal
Důležitou součástí je třídění poražených kuřat.
|
Blesk - Jan Doležal
Po porážce a vykuchání putují kuřata do chladíren, kde jsou chlazená proudem vzduchu. Ročně jich vyprodukujeme 15 milionů,“ tvrdí Zdeněk Jandejsek.
|
Blesk - Jan Doležal
Kuřata
|
euro
Lidé, kteří nakupují v prodejnách firmy Rabbit, by si prý drůbež z Polska nikdy nekoupili.
|
Blesk - Jan Doležal
České kuřecí maso končí na prodejních pultech českých prodejen.
|
Blesk - Jan Doležal
Líheň kuřat
|
YouTube
Líheň kuřat
|
YouTube
Líheň kuřat
|
YouTube
Chov drůbeže probíhá v uzavřených halách, a proto se kuřata nemohou ničím nakazit od volně poletujícího ptactva. Na zdravotní stav dohlížejí veterináři.
|
Blesk - Jan Doležal
Líheň kuřat
|
YouTube
Veterináři našli v chladírně porcovny masa v Dýšině na Plzeňsku desítky kilogramů zapáchajících kuřecích kostí a kůží.
|
Blesk