Logo magazínu

Proč tak hlídají zabijačky? 3 nákazy, které nám hrozí!

1/8
Prohlédnout znovu

Proč tak hlídají zabijačky? 3 nákazy, které nám hrozí!

Žloutenka typu E, salmonelóza a otrava jedem! Důvody, proč se hlídá způsob zpracování masa, tedy i zabijačky a proč se pod hrozbou pokuty nesmí rozdávat či prodávat výslužky z domácích veterinárně nezkontrolovaných vepřových hodů! | Foto: Martin Pekárek, Profimedia.cz
BUTULOTOXIN | Foto: Martin Pekárek, Profimedia.cz
SALMONELÓZA | Foto: Martin Pekárek, Profimedia.cz
ŽLOUTENKA E | Foto: Martin Pekárek, Profimedia.cz
Vepřové hody podle Evropské unie pořádat můžete, ale »vše si musíte sníst sami doma«. | Foto: www.joseflada.cz, Martin Pekárek
Domácí zabijačka není bez rizik. | Foto: Martin Pekárek, Profimedia.cz
Zabijačkový guláš, ovar, tlačenka, jitrnice, černá polévka… Také se vám sbíhají sliny při představě domácí klasické zabijačky. Možná vás teď přejdou! | Foto: www.joseflada.cz, Martin Pekárek
Pan prezident je znám jako milovník dobrého českého jídla a pití. | ČTK

Schillerová pro Blesk: Bitcoiny? Největší skandál! Co »Čapák« a co si vyčítá u vnoučat?

Dáda s Felixem opět na ostří nože: Nedůstojná hádka na výročí Aničky (†29)

Hasič Tomáš vždy pomáhal ostatním: Život jemu i rodině převrátil zhoubný nádor mozku

Víkendová předpověď počasí. Teplotní sešup s chladnými rány. Vrátí se ještě tropy?

„Brutální, hrozné.“ Pět fen uhořelo v chovné stanici. Nepochopitelná krutost otřásla lidmi

Maminka tragicky zesnulé biatlonistky Dahlmeierové (†31) se poprvé ozvala: Ukázala srdceryvnou věc