Tohle nám uvaří České dráhy: Nasadily menu pro »povánoční dietáře«
4
/
5
Prohlédnout znovu
Tohle nám uvaří České dráhy: Nasadily menu pro »povánoční dietáře«
Autorem receptů je šéfkuchař Jaroslav Sapík.
|
archiv Blesku
Loupaná plec s houbovou omáčkou a krupicovými knedlíčky se špenátem. (129 Kč)
|
archiv Blesku
Plátky roastbeefu s čerstvým křenem. (79 Kč)
|
archiv Blesku
Jako dezert si můžete dát vanilkovou bábovku . (49 Kč)
|
archiv Blesku
Jaroslav Sapík
|
Foto: Zbyněk Schnapka
Rozvod Petra Čecha s krásnou Martinou: Budou se dělit miliardy!
Boris Ingr na cestě z pneumoonkologie: Jak je na tom vrah spisovatelky Monyové se zdravím?
Řehka a jeho láska ze Sněmovny: Zamilované fotky a společné léto s poslankyní Opltovou
Hrůza kousek od rodinných domů: Medvěd napadl pejskaře!
Otřesné podmínky na táboře pro děti: Málo jídla a pití, zesměšňování a urážky! Případ řeší ombudsman
Kuchařka slavných Čirina (†74): Prokletí její hospody! Koupila ji hvězda Vesničky střediskové a...