Logo magazínu

Tohle nám uvaří České dráhy: Nasadily menu pro »povánoční dietáře«

3/5
Prohlédnout znovu

Tohle nám uvaří České dráhy: Nasadily menu pro »povánoční dietáře«

Autorem receptů je šéfkuchař Jaroslav Sapík. | archiv Blesku
Loupaná plec s houbovou omáčkou a krupicovými knedlíčky se špenátem. (129 Kč) | archiv Blesku
Plátky roastbeefu s čerstvým křenem. (79 Kč) | archiv Blesku
Jako dezert si můžete dát vanilkovou bábovku . (49 Kč) | archiv Blesku
Jaroslav Sapík | Foto: Zbyněk Schnapka

Rozvod Petra Čecha s krásnou Martinou: Budou se dělit miliardy!

Podivnosti prvního setkání na Aljašce: Trumpovo tleskání Putinovi a lámaná angličtina

Řehka a jeho láska ze Sněmovny: Zamilované fotky a společné léto s poslankyní Opltovou

Velká radost u bojovníka Arturka s SMA: Oslavil sedmé narozeniny!

Boris Ingr na cestě z pneumoonkologie: Jak je na tom vrah spisovatelky Monyové se zdravím?

Kuchařka slavných Čirina (†74): Prokletí její hospody! Koupila ji hvězda Vesničky střediskové a...