Logo magazínu

Tohle nám uvaří České dráhy: Nasadily menu pro »povánoční dietáře«

3/5
Prohlédnout znovu

Tohle nám uvaří České dráhy: Nasadily menu pro »povánoční dietáře«

Autorem receptů je šéfkuchař Jaroslav Sapík. | archiv Blesku
Loupaná plec s houbovou omáčkou a krupicovými knedlíčky se špenátem. (129 Kč) | archiv Blesku
Plátky roastbeefu s čerstvým křenem. (79 Kč) | archiv Blesku
Jako dezert si můžete dát vanilkovou bábovku . (49 Kč) | archiv Blesku
Jaroslav Sapík | Foto: Zbyněk Schnapka

Zákulisí svatby Klausovy vnučky: Dojatý otec, vášeň i raut. Líbánky? Azory!

Vysílený Václav Neckář (81): Ochrnutá ruka a noha!

Exministr Tlustý zmatkoval na letišti s batohem: S blondýnou odletěl díky pomoci brunety

Ohavný mord Češky (†36) v Bulharsku: Motivem vraždy byla žárlivost?!

Zesnulý kadeřník Jakub Zábranský (†28): Kryl Jágrovu přítelkyni! Před Jardou samotným…

V Chorvatsku stále pátrají po českém podnikateli: Zmizel Alex dobrovolně kvůli svým dluhům?