Logo magazínu

Tohle nám uvaří České dráhy: Nasadily menu pro »povánoční dietáře«

3/5
Prohlédnout znovu

Tohle nám uvaří České dráhy: Nasadily menu pro »povánoční dietáře«

Autorem receptů je šéfkuchař Jaroslav Sapík. | archiv Blesku
Loupaná plec s houbovou omáčkou a krupicovými knedlíčky se špenátem. (129 Kč) | archiv Blesku
Plátky roastbeefu s čerstvým křenem. (79 Kč) | archiv Blesku
Jako dezert si můžete dát vanilkovou bábovku . (49 Kč) | archiv Blesku
Jaroslav Sapík | Foto: Zbyněk Schnapka

Ficova poslankyně Vaľová na ambasádu v Praze? Věštkyně a mocná žena z východu!

Všechny zásadní momenty Slavíků: Nezvěstné sošky i rozchod v přímém přenosu!

Padl český rekord: Miroslav vydržel –148 °C s holou hrudí! Přes dvacet minut...

Další žena v životě Filipa Turka: Má hvězda z reality show na starosti jeho sítě?

V Dubaji explodoval granát erotiky Schickovy sestry Kristýny: Sexy rozchod

Divoká Absolonová na tajné party po Slavících: Těsné objetí s Dykem