Tohle nám uvaří České dráhy: Nasadily menu pro »povánoční dietáře«
3
/
5
Prohlédnout znovu
Tohle nám uvaří České dráhy: Nasadily menu pro »povánoční dietáře«
Autorem receptů je šéfkuchař Jaroslav Sapík.
|
archiv Blesku
Loupaná plec s houbovou omáčkou a krupicovými knedlíčky se špenátem. (129 Kč)
|
archiv Blesku
Plátky roastbeefu s čerstvým křenem. (79 Kč)
|
archiv Blesku
Jako dezert si můžete dát vanilkovou bábovku . (49 Kč)
|
archiv Blesku
Jaroslav Sapík
|
Foto: Zbyněk Schnapka
Ficova poslankyně Vaľová na ambasádu v Praze? Věštkyně a mocná žena z východu!
Všechny zásadní momenty Slavíků: Nezvěstné sošky i rozchod v přímém přenosu!
Padl český rekord: Miroslav vydržel –148 °C s holou hrudí! Přes dvacet minut...
Další žena v životě Filipa Turka: Má hvězda z reality show na starosti jeho sítě?
V Dubaji explodoval granát erotiky Schickovy sestry Kristýny: Sexy rozchod
Divoká Absolonová na tajné party po Slavících: Těsné objetí s Dykem